Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Välplanerad villa om 206 kvm.

Välplanerad villa om 206 kvm med plats för hela familjen med utsikt ut över Hills golfbana. Nybyggnation med inflyttning september 2022.

Välplanerad villa om 206 kvm.

Välplanerad villa om 206 kvm med plats för hela familjen. Härlig altan med utblickar över golfbanan samt en stor terrassen mot väster på andra våningen. Framsidan har god plats för carport och parkering för flera bilar. Gräsmatta runt hela huset med avgränsande häck utmed långsidorna. Huset har en grundplanlösning för sina två våningar men med flera olika alternativ, och du kan här skapa ett luftigt och rymligt hem på 5-7 rum och kök, inklusive tre badrum. Här finns alltså gott om plats för en större familj och fina möjligheter för både ett rikt socialt liv och hemmakontoret. Interiören har vi utformat med noggranna val för att du från början ska få det du förväntar dig. Om du vill finns det förstås ytterligare möjligheter i form av olika tillval.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Pernilla Tilly Meijer, Bjurfors

pernilla.t.meijer@bjurfors.se031-733 20 27

Finns i närområdet

 • Naturen

  I det stora skogspartiet väster om Hills Villastad börjar naturreservatet Sandsjöbacka med härliga löpslingor och vandringsleder.

 • Aktiv fritid

  Hills Villastad ger alla möjligheter till en aktiv fritid. På Hills Golf & Sports Club tränar du förutom golf även padeltennis och gym.

 • Skola F-6

  Balltorpsskolan med årskurs F-6 ligger bara 900 meter från Hills Villastad. Skolan arbetar med närhet till naturen som stimulerar till lek och rörelse.

 • Hills restaurang

  I klubbhusets egen restaurang slår du dig ner framför den stora öppna spisen och njuter av god mat och storslagen utsikt.

Generösa ytor med flexibilitet för framtiden
Dagmara Fajkis-Lau & Emma Anderberg, arkitekter på SWECO Architects

Arkitekterna har ordet

"Vi har fått den fina möjligheten att rita flertalet av de olika hustyperna här ute i Hills Villastad. Områdets koppling till naturen har verkligen varit vår inspirationskälla. Det känns bra att få jobba med en helhet för ett område och att utveckla och nyansera karaktären och detaljerna. Dessa sex villor är de största i område två och här har vi kunnat ta ut svängarna mer och lägga till fler detaljer. Materialen och det stilrena formspråket är detsamma som för hela området; pulpettak, träpanel i naturliga kulörer och moderna linjer. Här har vi valt en mörkare nyans med inslag av cederträ.

Fortsätt läs artikeln här >>

Vid golfbanans gröna mattor

Två minuter i rakt östlig riktning från de stora lederna runt Mölndal och Göteborg saktar livet ner. Plötsligt men ändå med en sådan mjukhet så du knappt märker tempots förändring. Från en av Göteborgs viktigaste trafikleder till total naturidyll invid Hills golfbana är det inte långt, men kontrasten är slående. Pulsen saktar ner, ögat fylls med gröna vyer och modernt rustik arkitektur smälter fint in i det böljande landskapet. Här, utmed en av landets bättre golfbanor Hills Golf & Sports Club, ligger Hills Villastad, ett nytt bostadsområde som byggs i tre etapper. I det första bostadsområdet har gräsmattor och balkonger redan hunnit erbjuda fina grillkvällar under flera somrar. I det andra området lär grannarna precis känna varandra och de hälsar fortfarande nya familjer välkomna allt eftersom inflyttningarna sker fram till försommaren 2021. Här är allt slutsålt och blir alltså klart redan till försommaren – förutom dessa sex stora tomter placerade i en liten båge på ett högt läge med utsikt över golfbanans andra hål. Här har du fortfarande chansen att skapa ditt hem! Tomterna ligger i lätt terrasserad mark vilket skapar fin avskildhet och mjuk dynamik. Bilden visar en skiss av område två med de kommande villorna i förgrunden. På dessa stora tomter á cirka 750-1.040 kvadratmeter har våra arkitekter ritat in en spatiös och väl inpassad tvåvåningsvilla, Villa Bok. Villan är cirka 206 kvadratmeter och har ett generöst altandäck som vetter mot söder och utsikten över golfbanans böljande grönska. Villa Boks arkitektur följer idén för hela området med genuina material, mustiga jordtoner och moderna linjer.

Boendet i Villa Bok

Förutom från altandäckets söderläge kan du även njuta av dagens sista solstrålar på den stora terrassen mot väster på andra våningen. Framsidan har god plats för carport och parkering för flera bilar. Härlig gräsmatta runt hela huset med avgränsande häck utmed långsidorna. Varje hus har en grundplanlösning för sina två våningar men med flera olika alternativ, och du kan här skapa ett luftigt och rymligt hem på 5-7 rum och kök, inklusive tre badrum. Här finns alltså gott om plats för en större familj och fina möjligheter för både ett rikt socialt liv och hemmakontoret. Interiören har vi utformat med noggranna val för att du från början ska få det du förväntar dig av den här kalibern på hus. Om du vill finns det förstås ytterligare möjligheter i form av olika tillval.

Magiska planlösningar

Det är inte bara Villa Boks utsikt mot golfbanan som är varierande och magisk. Även villans planlösningar är möjliga att variera till det som blir magiskt för just dig och din familj. Läs mer här om vilka alternativ och tillvalsmöjligheter du har i Villa Bok!

Se planlösningar med alternativ och tillval

Härlig gemenskap med klubben som nav

Hills Villastad är ett nytt bostadsområde i naturskönt läge i sydvästra Mölndal. Det utvecklas i ett samarbete mellan Nordr och Hills Golf & Sports Club. Vi startade utvecklingen av Hills Villastad redan för runt sju år sedan och har sedan dess sålt 278 nybyggda hem. Här bor du nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren.
Hills Golf & Sports Club utgår från det vackra klubbhuset placerat på höjden som blickar ut över det böljande landskapet och mästerskapsbanan. Och med den grannen har du som bor här förstås alla möjligheter till aktiviteter. Förutom Hills golfbana med restaurang finns här gym och padeltennis. Ett steg ut i det gröna leder dig direkt till sköna vandrings-, mountainbike- och löparslingor i Sandsjöbacka naturreservat precis intill. Fredagseftermiddagar spenderas lättsamt på restaurangens after work i klubbhuset. En värmande brasa i eldstaden och fina erbjudanden på mat och dryck lockar till en stund i gemenskap innan man går hemåt för att fira helg. I klubbhuset för Hills Golf & Sports Club rör det sig året om. Säsongsanpassade aktiviteter för aktiva golfare varvas fint med restaurangens luncher, konferenser och events av olika dignitet. Här i Hills Villastad lever du ett aktivt liv i en lugn atmosfär med naturen som ständig föreslagare. Välkommen hem till Hills!

Köp nyproduktion från Nordr

 • Nordr garanterar

  För att du ska känna dig trygg vid såväl köpet som en lång tid framöver ingår flera värdefulla garantier, som skyddar och underlättar för dig som köpare. Här kan du läsa vilka garantier det är och vad de innebär.

  Läs mer
 • Varför välja ett hem från Nordr?

  Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

  Läs mer
 • Vanliga frågor och svar

  Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.