Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Drömmen om fri tid

Drömmer du om att få mer tid över till familjen? Eller till dig själv? I Hills Villastad bor du i en nybyggd, lättskött lägenhet med naturen, gym, padeltennis och golfbana precis utanför dörren, och du har bara en kort bil- eller busstur till både Göteborgs och Mölndals stadskärnor.

Livet i Hills Villastad lovar något alldeles extra. På få platser i Sverige stämmer beskrivningen oslagbar natur in bättre än här. Och att dessutom kunna bo mitt i det, precis utmed Hills golfbana och ändå så nära både Göteborgs och Mölndals stadskärnor är nästan för bra för att vara sant. Men bara nästan, för det är faktiskt helt sant! Här har du golf, natur och skönt hemmaliv på ett och samma ställe! Välkommen hem till Hills, där du blir lugn i sinnet av att bara komma hem.

Redan på vägen hem går pulsen ner. Andetagen blir långa och färre. Ett litet leende ger dina ögon en extra gnista och får dig att stillsamt gnola med i låten från bilradion. Du kör den mjukt slingrande vägen, förbi bostadsområden och mörkgröna omgivningar. När du passerar krönet strax innan Hills golfbana möts du av öppna landskap, mjukt inbäddade i lummig skog och välskötta fairways. Du är på väg hem, hem till din nya lägenhet i det där huset som bildar en slags tryggt omfamnande bakgrund för områdets alla olika hustyper i sköna grå toner. Där i sluttningen, med skogen i ryggen har du äntligen funnit din borg, ditt hem. Väl hemma byter du snabbt om till löparskor. Ut i skogen, längs med golfbanan, ut på stigar och grusvägar. Runt Sisjöns blanka vatten och sedan hem igen. Lugnet lägger sig när du slår dig ner på uteplatsen med en kopp kaffe. Grannen kikar förbi och ni bjuder in varandra till middag – som för enkelhetens skull både tillagas och inmundigas uppe på restaurangen i klubbhuset. Väl där slår du dig ner till bords framför den stora eldstaden och njuter av utsikten, maten, sällskapet – och din egen tid. Fri tid.

Välkommen hem till Hills!

Förtrollande oas i attraktivt läge

På få platser i Sverige stämmer beskrivningen oslagbar natur in bättre än på Hills Villastad. Hills golfbana breder ut sig majestätiskt med sina millimeterklippta greener, krattade gångvägar, broar och vattenhinder. Och strax intill börjar det stora naturreservatet som sträcker sig hela vägen ner till Sandsjöbacka i Halland med stigar, vandringsleder, djupa skogar och vackra stengärdsgårdar. Allt sammantaget skapar det en förtrollande oas som måste upplevas med egna ögon – och öron! Förutom att naturen i sig är spektakulär gör närheten till centrala Göteborg (nio kilometer) det här till en unik plats. Bil eller cykelpendling fungerar utmärkt för dig som jobbar inne i stan. En bit bort finns även en busshållplats.

I Hills Villastads egen lilla småstad är det aldrig långt till förskolor och skolor, och Kållereds stora shoppingcentra har allt du behöver i butiksväg och service. Dessutom når du Mölndals nyputsade stadskärna på endast tio minuter. Årstiderna skiftar färg på trädens löv, och snöiga längdskidspår blir sommartid perfekta löpstigar. Varför inte plocka svamp eller ta ett svalkande dopp i Sisjön som ligger en skogspromenad bort? Att bo i Hills Villastad ger också en naturlig närhet till ett aktivt sportliv med två banor för padeltennis och gym vid Hills Golf & Sports Clubs klubbhus. Barnen har nära till lek och kompisar i grannhusen.

Områdets utformning främjar till utelek i grönområden eller i den äventyrliga lekparken i direkt anslutning till husen. Med skog och natur precis runt knuten är det tryggt och spännande att växa upp i Hills Villastad. Oavsett om du spelar golf eller inte njuter du av omgivningarnas välskötta och grönt böljande landskap. Och det finns som sagt ett brett register av aktiviteter som lockar till rörelse och frisk luft. Den mysiga restaurangen i golfbanans klubbhus, som är öppen för alla och lockar gäster från hela Göteborg, blir lite som Hillsbornas egen bakficka och vi vågar tro att du och dina nya grannar kommer spendera många härliga stunder här.

Umgänge som röd tråd

Bostadsrättsföreningen Hills Villastad Solläget består av tre hus med vardera 16 lägenheter i storlekarna två till fyra rum och kök. Fasaderna består av mörkgrå skivor med indrag längst upp där vi klätt fasaden med vackert cederträ. Här uppe, högst upp på fjärde våningen i varje hus, finns två härliga terrasslägenheter med generösa ytor både utvändigt och invändigt. Vi bygger miljövänligt enligt Svanenmärkning vilket innebär att material och byggnadssätt följer tuffa kriterier som gagnar vår miljö.
Dessutom ger det en bättre inomhusmiljö, förminskad värmeenergi och lägre driftskostnader i varje hem. Planlösningarna varierar från två till fyra rum och kök men med stora sociala ytor som en röd tråd genom husets alla hem. Lägenheterna har gott om plats för umgänge och en enkelhet att möblera efter eget tycke. Här finns också en viss flexibilitet i de större lägenheterna där du kan göra om en fyra till en rymlig trea. Oavsett typ av uteplats är ytan generös och arkitekterna har verkligen lyckats få till bra solläge för alla. Alla hem har mycket sol och ljus under hela dagen och dessutom ligger dessa hus högst upp i området. Husens översta våningar är indragna för att skapa stora och privata terrasser på cirka 25 kvadratmeter. Dessa taklägenheter har dessutom en takhöjd på cirka 2,70 som ger ett extra luftigt boende. Vi har jobbat hårt för de små detaljerna och satsat på riktigt bra kvalitet. Entrén är något som sticker ut och gör det lilla extra. Den är placerad på sidan av huset och har vacker belysning, glasad dörr och omsorgsfullt utvalda detaljer i trä som välkomnar dig hem varje dag. Hem till Hills!

BLÄDDRA I ELLER LADDA NER VÅR SÄLJBROSCHYR