Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Välj din bostad

I vår bostadsväljare kan du välja vilket hus du vill se och vilka lägenheter som finns där. Klicka sen vidare på respektive lägenhet och där ser du planlösningen, pris, kvadratmeter och annan fakta.

Se planlösningar, läge och pris

Välj din bostad
Till bostadsväljaren

Vilken lägenhet passar dig?

I Hills Villastad Solläget kan du välja mellan solljusa lägenheter, 2-4 rok, i tre olika hus. Här finns trevliga tvårummare med antingen en stor uteplats eller en rymlig balkong. Här hittar du också två sorters treor på drygt 70 kvm och även här väljer du balkong eller stor uteplats - på upp till hela 31,5 kvm! Huset rymmer tre sorters fyror med olika planlösningar och lägen i huset. De största hittar du längst upp och här lockas sol- och utelivsnjutare av de privata takterrasserna i sydvästlägen. I de stora lägenheterna finns möjlighet till alternativa planlösningar som tillval. På så sätt kan du delvis själv bestämma utformningen av ditt nya hem. Här kan du se VR-filmer över området och våra lägenhetstyper.

I vår bofaktabroschyr kan du bläddra bland alla olika planlösningar.Översiktsbild

Översiktsbilden och den skissade situationsplanen här nedan visar Hills Villastads andra område. Flerbostadshusen ligger lite högre upp i området och blir en mjukt böjd rygg mot det mörkgröna skogspartiet bakom. Parkeringar finns precis i anslutning till husen på gatan utanför och miljörum, cykelplatser och entréer är klokt och diskret placerade. Förråd till varje lägenhet finns på entréplan.

Hills Villastad översikt område 2
Situationsplan Hills Villastad Solläget