Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Säljmaterial

Välkommen till Hills Villastad Solläget

Hills Villastad är en upplevelse för alla sinnen. Skogens ljud, ljuset och färgerna över nejderna, vinden som rufsar ditt hår, dofterna... Just nu är världen väldigt annorlunda och vi kan inte bjuda in till ett event på plats ute på Hills. Men vi lovar att vi här, med alla medel vi har, ska försöka ge dig hela bilden av hur det skulle vara att bo i en av lägenheterna i Hills Villastad Solläget!

Här hittar du filmer, bilder och artiklar eller faktatexter om allt som rör bostäderna, inredning, valmöjligheter, planlösningar, parkering, köpeavtal etc.

Upptäck Hills Villastad Solläget

Livet i Hills Villastad lovar något alldeles extra. På få platser i Sverige stämmer beskrivningen oslagbar natur in bättre än här. Och att dessutom kunna bo mitt i det, precis utmed Hills golfbana och ändå så nära både Göteborgs och Mölndals stadskärnor är nästan för bra för att vara sant. Men bara nästan, för det är faktiskt helt sant! Här har du golf, natur och skönt hemmaliv på ett och samma ställe! Välkommen hem till Hills, där du blir lugn i sinnet av att bara komma hem.

Läs den digitala versionen av säljbroschyren

Hitta din drömlägenhet

I Bostadsväljaren ser du alla tre husen och kan klicka in på alla lägenheter för planlösning, pris, kvadratmeter och läget i huset i en tvådimensionell modell. I Bofaktabroschyren kan du bläddra mellan alla planritningar i Hills Villastad Solläget. Varje bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur den är utrustad. Längst ner på sidan finns teckenförklaring och information om skala. Varje lägenhet har tillgång till ett eget externt förråd på entréplan.

Välj lägenhet här

VR-visning

Ta en rundvandring i huset genom vår filmade VR-visning! Här ser du några olika lägenhetstyper och får en bra känsla för läge, ljus och planlösning.

Se bostäderna redan nu - digital rundvandring

Bostad, byggnad och rum

Här hittar du all fakta om bostadsrättsföreningen Hills Villastad Solläget och allt om husens tekniska delar samt drift, byggnadsbeskrivning och interiörbeskrivning.

Fakta om drift och byggnader

Anpassa din lägenhet till din dröm

När du bestämt dig för vilken lägenhet du vill bo i kommer du i ett senare skede att välja inredning. För våra lägenheter i Hills Villastad Solläget finns väldigt många valmöjligheter och du får handfast hjälp av vår inredningsansvariga från Makajo, som bjuder in dig till en inredningsträff där du kan klämma och känna på alla material och ytskikt. Här får du professionella råd för att skapa det hem du trivs bäst i.

Läs den digitala versionen av inredningsbroschyren