Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Välplanerat parhus om 130 kvm

Lägenhetsnummer: 15

Välplanerat parhus med plats för hela familjen. Generösa sällskapsytor och fyra sovrum.

Gatuadress:
Kärnvedsgatan 15
Rum:
6 rum
Avgift:
5 629 kr/mån
Boyta:
130 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Välplanerat parhus om 130 kvm

Parhus med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. Generösa sällskapsytor med naturlig samling kring köksön. Stort fönsterparti mot terrassen/altanen i härligt fritt läge. Här finns även WC med dusch, separat tvättstuga och praktiskt förråd under trappan. Övre plan rymmer fyra sovrum, ett ljust stort allrum samt WC med dusch.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

 • Naturen

  I det stora skogspartiet väster om Hills Villastad börjar naturreservatet Sandsjöbacka med härliga löpslingor och vandringsleder.

 • Aktiv fritid

  Hills Villastad ger alla möjligheter till en aktiv fritid. På Hills Golf & Sports Club tränar du förutom golf även padeltennis och gym.

 • Skola F-6

  Balltorpsskolan med årskurs F-6 ligger bara 900 meter från Hills Villastad. Skolan arbetar med närhet till naturen som stimulerar till lek och rörelse.

 • Hills restaurang

  I klubbhusets egen restaurang slår du dig ner framför den stora öppna spisen och njuter av god mat och storslagen utsikt.

Hem till Hills

I Hills Villastad bor du i ett härligt sydvästläge mitt i gemenskapen vid en av landets bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Omgivningarnas sjöar, vandringsleder och orörda natur utgör en miljö som ger alla möjligheter till naturlig rörelse i vardagen och samtidigt en trygg och bilfri lekplats för barnen. Närheten till centrala Göteborg och Mölndals centrum samt de olika lederna i alla väderstreck blir ytterligare en pusselbit för en behaglig tillvaro.

Vi som bor på Ängen

Hills Villastad Ängen är den andra delen i utformningen av Hills Villastad men med samma ambition som den första; att skapa hus med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver. På vacker ängsmark med fin uppsikt över greenen vid Hills golfbanans andra hål bygger vi i de främsta raderna mysiga par- och radhus. Strax bakom, där marken sluttar lätt upp mot skogen, ståtar fristående villor med en fin liten lekpark - allt omgivet av låg växtlighet. Längst bak mot skogskanten får flerbostadshusens lägenheter fina utblickar över hela området och vidare ut mot golfbanan.

Var med från början

Veidekke Bostad tror på att det är tillsammans vi gör saker bäst och det inkluderar att förverkliga bostadsdrömmar. Vi har tagit fasta på våra intressenters tankar och idéer om hur de önskar att ett framtida hem ska se ut och fungera. Och nu är det dags att visa upp resultatet! Här i Hills Villastad bor du mitt i naturen med dess inverkan av lugn och ro. Du har alla möjligheter till aktiviteter i och med Hills Golf & Sports Club som granne. Förutom Hills golfbana finns här gym, paddeltennis och yoga. Ett steg ut i det gröna leder dig direkt till sköna promenad- och löparslingor i naturreservatet intill.

Radhus i rätt läge

Husen är placerade och planerade för att ge hemmet harmoni. Vi har skapat mindre hus med spännande arkitektur och i kombo med den här oasens egenskaper blir området helt unikt. Radhusen, 106 kvm fördelade på 5 rok, har en liten trädgård och skön altan i rätt läge - noggrant placerad mot sydväst. På husets nedre plan hittar du de sociala ytorna där du kan koka ihop söndagsgrytan medan gästerna samlas runt middagsbordet i vardagsrummet. På övre plan har du en mer privat sfär med badrum och familjens sovrum. Som tillval kan du välja mellan fler sovrum, umgängesrum och expanderad förvaring. Det är helt enkelt dina behov som får styra valet! Bilen parkerar du strax utanför radhuslängan, smidigt nära din egen entré. Både par- och radhusen säljs som bostadsrätter vilket bland annat innebär ett minskat ansvar för yttre underhåll för dig som boende. Läs mer om bostadsrättens fördelar längre ner på sidan.

Parhus med fina möjligheter

Parhusen är något större än radhusen med sina 130 kvm fördelat på 6 rum och kök. Dessa har altan och trädgård mot antingen golfbanan i söder eller kvällssolen i sydväst. Hills Villastads härliga natur och omgivningar har inspirerat arkitekterna att rita stilrena hus med form, färg och trädgård som liksom går i ett med naturen. De varmgrå träfasaderna i olika nyanser ger ett mjukt och modernt intryck som lämnar efter sig en fin känsla av harmoni. Entréplanet bjuder på sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där en köksö ger plats för gemensam matlagning och trivsamt umgänge. Du har direkt access till altandäck och skön grönska från vardagsrummet. En trappa upp finner du parhusets fyra sovrum och ett allrum. Här uppe kan du som tillval göra om planlösningen till tre sovrum, varav ett blir riktigt stort med klädkammare eller walk in-closet. Badrum med dusch och WC finns på båda våningarna och på nedre plan har du dessutom en separat tvättstuga. Intill huset har du fördelen att kunna parkera bilen smidigt i din carport vilken också har ett kallförråd för blandade grejer. Allt för att göra livet enkelt för dig!

“I perfekt sydvästläge har man lyckats integrera bostäder, natur och golfbana”
Emma Anderberg, arkitekt SWECO Architects

Arkitekten berättar

Jag spelar själv golf och hade hört talas om Hills fina golfbana sedan tidigare. Golfbanan är verkligen vacker, men nu när jag varit här så mycket tycker jag att det är golfbanan i kombination med naturen runtomkring som gör platsen så härlig. I perfekt sydvästläge har man lyckats integrera bostäder, naturen och golfbanan. I det nya området har vi utgått ifrån den gemensamma ängen som finns på platsen och låtit den knyta ihop området. Genom smitvägar mellan husen har alla tillgång till grönska och skogsområdet utanför. Här har du verkligen naturen som granne. Husen har en stilren arkitektur med varmgrå träfasader i olika nyanser, rena detaljer, pulpettak och stora fönster som tar vara på ljuset och får husen att kännas luftiga. När du kommer in i entrén ser du rakt igenom huset mot baksidans trädgård. Entrévåningen är öppen och social med köket som husets hjärta. På ovanvåningen finns husets alla sovrum. Intill det stora sovrummet kan man som tillval göra en häftig walk-in closet eller en praktisk klädkammare för extra förvaring. I radhusen kan du som tillval göra om allrummet till ett sovrum – eller varför inte lekrum? Närheten till aktiviteter och natur har vi haft med oss när vi planerat husen och vi har tänkt på att skapa förvaring, både ute och inne, med plats för all fritidsutrustning. Här bor du med privat trädgård och altan i bästa solläge. Entréerna är välkomnande med moderna spaljéer i naturligt trä som ger en personlig karaktär. Vi tror verkligen att det här är ett område som kan passa väldigt många. Läget är så fint. Man bor mitt i naturen och har samtidigt nära till stan. Den gemensamma ängen med lekplats tilltalar säkert barnfamiljer och den kommer att bidra till en positiv gemenskap i området.

Få hus kvar efter säljstarten i juni!

Om du är intresserad av våra fina rad- och parhus här i Hills Villastad är du välkommen att kontakta mäklaren. Vi har löpande visningar i vårt visningshus på Splintvedsgatan 1, Mölndal och du kan se aktuella datum längre upp sidan. Varmt välkommen hem till Hills.

Hem till Hills

Hus i BRF -form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.

Läs mer här

Tryggt Köp

När du köper en nyproducerad bostad av Nordr ingår alltid ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs mer om Tryggt Köp

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.