Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Villa Bjørk 139 kvm

Välkommen på markvisning 25/4 kl 1700-1730! Välkommen till en välplanerad familjevilla i det nya bostadsområdet Hills Villastad.

Gatuadress:
Splintvedsgatan 24
Rum:
5 rum
Boyta:
121 kvm
Biarea:
18 kvm
Våning:
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Beräknad inflytt:
Våren 2018
Upplåtelseform:
Äganderätt
Dokument

Villa Bjørk 139 kvm

Välkommen till Villa Bjørk, en välplanerad familjevilla med fina ytor och genomtänkta detaljer. Stående träpanel i stilfull mörkgrå kulör på husets främre del och en ljusare grå kulör på husets bakre del. Entrén är placerad på husets övre plan där det stora köket och vardagsrummet välkomnar med rymliga ytor och högt i tak. Tack vare de stora fönsterpartierna blir utsikten över dalgången en vacker fond i vardagen som förändras i takt med årstiderna. Köket är centralt placerat i huset, den generösa köksön blir en naturlig punkt att umgås kring innan alla springer iväg till sitt. Tvättstugan återfinns praktiskt rakt innanför entrén. På övre plan ligger också husets största sovrum, i svalt norrläge och åtskilt från hemmets sociala delar. En trappa ner hittar vi barnens egen våning med två sovrum och ett rymligt allrum för bus, kompishäng, kuddkrig och pyjamaspartyn. Helkaklat badrum med dusch och toalett underlättar för snabba morgonrutiner. Trädgården ligger i två våningar. Från allrummet på entréplan breder sig en terrass lika stor som kök och vardagsrum ut sig, en oas med perfekt solläge och fri utsikt. En trappa leder ner till trädgården på nedre plan, där studsmattan eller den lilla köksträdgården hittar sin plats. Villa Bjørk finns i tre olika utföranden på övre plan och två på nedre plan för att du ska kunna anpassa huset efter dina behov. Egen uppfart med plats för tre bilar, varav en i carport. Hills Villastad blir ett nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal med blandade typer av bostäder, livfulla materialval och en genomtänkt helhetssyn. Nära 250 nya hem växer fram i den gröna oasen, precis intill Hills Golf & Sports Club och samtidigt nära storstadens alla fördelar. Det gröna vidsträckta landskapet möter dig med öppen famn och får pulsen att gå ner så snart du kommer över backkrönet. Hills ramas in av lugna skogsområden och en helt ny park väver samman bostadsområdet med golfbanan. Bostäderna vänder sig mot sydväst och den varierade arkitekturen ger en personlig prägel och en unik gatumiljö. Hills Villastad är området för dig som vill ha extra allt i en storslagen natur med slingrande gärdsgårdar där allt hänger ihop.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@nordr.se020-222266

Hills Villastad växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med variation på bostadstyper, storlekar och fasadmaterial. Det första området är döpt till Utsikten – av den enkla anledningen att den storslagna vyn över dalgången med park och golfbana kommer vara en given kvalitet i varje hem.

Flexibla villor med variation

Du kan välja mellan tre typer av villor; Bjørk, Eik och Ask. Villorna är utformade för optimal utsikt från vardagsrum, kök och den egna terrassen. Villorna uppförs med en hög grundstandard – klassiska material som passar fint in och som vi tror kan tilltala de flesta. Ekparkett, vita väggar, fönsterbänkar i kalksten, stilfulla kök och stora köksöar är några av kvaliteterna vi bygger in från början. Området kännetecknas av en genomtänkt variation. Husen får ett stramt och stilrent uttryck med rena detaljer som håller i längden. Stående träpanel i två grå nyanser varvas med tegel och cederträ. Genom att blanda de olika materialen blir fasaderna intressanta och skapar livfullhet åt gatumiljön. Ambitionen är att skapa en fin känsla av den lilla villagatan med intimitet och prydlighet. Ambitionen är att skapa tidlöst stiliga hem att trivas i en lång tid framöver.

En unik oas med aktiv fritid

Hills Villastad växer fram i ett slående vackert landskap med golfbana, omgivande skog och snart även den nya Hillsparken, ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en anlagd damm, trevliga mötesplatser och motionsslinga. I anslutning till bostadsområdet breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill promenera, cykla, plocka svamp och bär eller ge dig ut på en löprunda. På närmaste grannen Hills Golf & Sports Club finns utöver en av Sveriges finaste golfbanor dessutom gym, banor för padeltennis och en mycket populär restaurang med lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork? Villorna byggs längs trygga och lugna gator utan genomfart och närmsta skola (Balltorpsskolan åk F-6) ligger bara 900 meter från området. Mölndals innerstad står inför stora expansioner och med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås är du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen. Fritidsaktiviteter och annan viktig service finns alldeles i närheten och nog borde det finnas någon ny kompis till alla i familjen bland de 200 nya grannhusen – eller hur?

Vad säger arkitekten?

Det är SWECO Architects som fått uppdraget att gestalta Hills Villastad. Vi har pratat med Margareta Diedrichs, ansvarig arkitekt för villorna, för att höra hur tankarna gått kring utformningen och vad de är mest nöjda med hittills.

Tre frågor till arkitekten

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.