Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Villa Eik 170 kvm

I fantastiska Hills Villastad kommer denna härliga tvåplansvilla om 170 kvm, med allt man önska sig, att ligga. Prel. inflyttning kvartal 3 2019.

Gatuadress:
Splintvedsgatan 44
Rum:
6 rum
Boyta:
127 kvm
Biarea:
43 kvm
Våning:
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Beräknad inflytt:
Kvartal 3 2019
Upplåtelseform:
Äganderätt
Dokument

Villa Eik 170 kvm

I Villa Eik är det lätt att vara flexibel och få plats med det mesta. Entréplan är ovanligt väl tilltaget, med möjlighet till gott om förvaring genom ett stort förråd i anslutning till hallen. Perfekt för golfutrustningen, barnvagnen och skidorna. På entréplan kan barnen få sin egen del av huset. Två sovrum, allrum och plats för musikstudio, hobbyrum, soffhörna eller bio. Ljudnivån stannar nere och det förblir rofyllt på övre plan. Eller väljer du att göra det här till ett gym med spa och bastu? Övre plan vetter mot utsikten och har en exceptionell takhöjd på dryga tre meter vid högsta punkt. Köket ligger i vinkel och badar i ljus tack vare de långsmala fönstren mellan köksbänk och överskåp. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum tar tillvara på ljuset och takhöjden, ett härligt allrum som gjort för middagsbjudningar med släkt och vänner. Här ligger även master bedroom samt ytterligare ett sovrum – eller kontorshörna, walk in closet och skafferi. Välj den planlösning som passar dig! Den stora terrassen blir som en förlängning av kök och vardagsrum. Här finns gott om utrymme att umgås, högt och fritt med en magisk utsikt över dalgången. Villa Eik finns i tre olika utföranden på både entréplan och övre plan för att du ska kunna anpassa huset efter dina behov. Egen uppfart med plats för tre bilar, varav en i carport. Cederträ mot gatan ger ett stilfullt intryck som håller över tid, övrig fasad kläs i stående träpanel i ljusgrå kulör. Hills Villastad blir ett nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal med blandade typer av bostäder, livfulla materialval och en genomtänkt helhetssyn. Nära 250 nya hem växer fram i den gröna oasen, precis intill Hills Golf & Sports Club och samtidigt nära storstadens alla fördelar. Det gröna vidsträckta landskapet möter dig med öppen famn och får pulsen att gå ner så snart du kommer över backkrönet. Hills ramas in av lugna skogsområden och en helt ny park väver samman bostadsområdet med golfbanan. Bostäderna vänder sig mot sydväst och den varierade arkitekturen ger en personlig prägel och en unik gatumiljö. Hills Villastad är området för dig som vill ha extra allt i en storslagen natur med slingrande gärdsgårdar där allt hänger ihop.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@nordr.se020-222266

Hills Villastad växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med variation på bostadstyper, storlekar och fasadmaterial. Det första området är döpt till Utsikten – av den enkla anledningen att den storslagna vyn över dalgången med park och golfbana kommer vara en given kvalitet i varje hem.

Flexibla villor med variation

Du kan välja mellan tre typer av villor; Bjørk, Eik och Ask. Villorna är utformade för optimal utsikt från vardagsrum, kök och den egna terrassen. Villorna uppförs med en hög grundstandard – klassiska material som passar fint in och som vi tror kan tilltala de flesta. Ekparkett, vita väggar, fönsterbänkar i kalksten, stilfulla kök och stora köksöar är några av kvaliteterna vi bygger in från början. Området kännetecknas av en genomtänkt variation. Husen får ett stramt och stilrent uttryck med rena detaljer som håller i längden. Stående träpanel i två grå nyanser varvas med tegel och cederträ. Genom att blanda de olika materialen blir fasaderna intressanta och skapar livfullhet åt gatumiljön. Ambitionen är att skapa en fin känsla av den lilla villagatan med intimitet och prydlighet. Ambitionen är att skapa tidlöst stiliga hem att trivas i en lång tid framöver.

En unik oas med aktiv fritid

Hills Villastad växer fram i ett slående vackert landskap med golfbana, omgivande skog och snart även den nya Hillsparken, ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en anlagd damm, trevliga mötesplatser och motionsslinga. I anslutning till bostadsområdet breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill promenera, cykla, plocka svamp och bär eller ge dig ut på en löprunda. På närmaste grannen Hills Golf & Sports Club finns utöver en av Sveriges finaste golfbanor dessutom gym, banor för padeltennis och en mycket populär restaurang med lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork? Villorna byggs längs trygga och lugna gator utan genomfart och närmsta skola (Balltorpsskolan åk F-6) ligger bara 900 meter från området. Mölndals innerstad står inför stora expansioner och med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås är du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen. Fritidsaktiviteter och annan viktig service finns alldeles i närheten och nog borde det finnas någon ny kompis till alla i familjen bland de 200 nya grannhusen – eller hur?

Vad säger arkitekten?

Det är SWECO Architects som fått uppdraget att gestalta Hills Villastad. Vi har pratat med Margareta Diedrichs, ansvarig arkitekt för villorna, för att höra hur tankarna gått kring utformningen och vad de är mest nöjda med hittills.

Tre frågor till arkitekten

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.