Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Villa Ask 201 kvm

Magnifik 3-plansvilla om 201 kvm i fantastiska Hills Villastad. Här erbjuds inte mindre än två härliga terrasser och en lättskött tomt!

Gatuadress:
Splintvedsgatan 11
Rum:
7 rum
Boyta:
158 kvm
Biarea:
43 kvm
Våning:
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Beräknad inflytt:
Kvartal 4 2019
Upplåtelseform:
Äganderätt
Dokument

Villa Ask 201 kvm

Villa Ask är med sina tre våningar, två terrasser och tegelfasad ett ståtligt hus där utsikten står i fokus. Med den tredje våningen, öppnar sig fina möjligheter. Ett extra sällskapsrum, gästrum, hemmakontor eller master bedroom? Ett utsiktsrum oavsett, med access till den över 30 kvm stora terrassen. Här, från en av Hills högsta punkter, är utblickarna över takåsar, golfbana och den nya parken som allra bäst. Entréplanet välkomnar med en rymlig hall och stort allrum följt av två ljusa sovrum och påverkbara ytor för tvätt- och badrum. Kanske vill du skapa gym och bastu här? En trappa upp ligger kök och vardagsrum i öppet samband. Stora fönster, stilrena materialval och den centralt placerade köksön gör detta till en trivsam mittpunkt i det rymliga hemmet. Härifrån når du husets största terrass, i härligt sydvästläge med plats för både soft loungedel och stor matgrupp. Kanske även ett utekök? Helglasade räcken ser till att utsikten alltid är i blickfånget. Villa Ask finns i tre olika utföranden på både entréplan och övre plan, samt två alternativ för penthouse. Egen uppfart med plats för tre bilar, varav en i carport. Hills Villastad blir ett nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal med blandade typer av bostäder, livfulla materialval och en genomtänkt helhetssyn. Nära 250 nya hem växer fram i den gröna oasen, precis intill Hills Golf & Sports Club och samtidigt nära storstadens alla fördelar. Det gröna vidsträckta landskapet möter dig med öppen famn och får pulsen att gå ner så snart du kommer över backkrönet. Hills ramas in av lugna skogsområden och en helt ny park väver samman bostadsområdet med golfbanan. Bostäderna vänder sig mot sydväst och den varierade arkitekturen ger en personlig prägel och en unik gatumiljö. Hills Villastad är området för dig som vill ha extra allt i en storslagen natur med slingrande gärdsgårdar där allt hänger ihop.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@nordr.se020-222266

Hills Villastad växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med variation på bostadstyper, storlekar och fasadmaterial. Det första området är döpt till Utsikten – av den enkla anledningen att den storslagna vyn över dalgången med park och golfbana kommer vara en given kvalitet i varje hem.

Flexibla villor med variation

Du kan välja mellan tre typer av villor; Bjørk, Eik och Ask. Villorna är utformade för optimal utsikt från vardagsrum, kök och den egna terrassen. Villorna uppförs med en hög grundstandard – klassiska material som passar fint in och som vi tror kan tilltala de flesta. Ekparkett, vita väggar, fönsterbänkar i kalksten, stilfulla kök och stora köksöar är några av kvaliteterna vi bygger in från början. Området kännetecknas av en genomtänkt variation. Husen får ett stramt och stilrent uttryck med rena detaljer som håller i längden. Stående träpanel i två grå nyanser varvas med tegel och cederträ. Genom att blanda de olika materialen blir fasaderna intressanta och skapar livfullhet åt gatumiljön. Ambitionen är att skapa en fin känsla av den lilla villagatan med intimitet och prydlighet. Ambitionen är att skapa tidlöst stiliga hem att trivas i en lång tid framöver.

En unik oas med aktiv fritid

Hills Villastad växer fram i ett slående vackert landskap med golfbana, omgivande skog och snart även den nya Hillsparken, ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en anlagd damm, trevliga mötesplatser och motionsslinga. I anslutning till bostadsområdet breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill promenera, cykla, plocka svamp och bär eller ge dig ut på en löprunda. På närmaste grannen Hills Golf & Sports Club finns utöver en av Sveriges finaste golfbanor dessutom gym, banor för padeltennis och en mycket populär restaurang med lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork? Villorna byggs längs trygga och lugna gator utan genomfart och närmsta skola (Balltorpsskolan åk F-6) ligger bara 900 meter från området. Mölndals innerstad står inför stora expansioner och med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås är du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen. Fritidsaktiviteter och annan viktig service finns alldeles i närheten och nog borde det finnas någon ny kompis till alla i familjen bland de 200 nya grannhusen – eller hur?

Vad säger arkitekten?

Det är SWECO Architects som fått uppdraget att gestalta Hills Villastad. Vi har pratat med Margareta Diedrichs, ansvarig arkitekt för villorna, för att höra hur tankarna gått kring utformningen och vad de är mest nöjda med hittills.

Tre frågor till arkitekten

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.