Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nyproduktion i Landvetter

Nordr kommer att ingå i det konsortium som ska utveckla Landvetter Södra – en modern, internationell och mänsklig stad för minst 25 000 invånare.

Landvetter Södra ligger strategiskt mellan Göteborg och Borås, samt nära till Göteborg Landvetter Airport. Där ska en helt ny stad för minst 25 000 invånare byggas med byggstart ca 2025. Totalt sex byggherrar, däribland Nordr, har fått uppdraget att utveckla den nya staden.

Detaljplan 2021

Ett konsortium har bildats som ska utforma strategi och plan för arbetet med att utveckla den första etappen av Landvetter Södra. Till att börja med är det 15 hektar med blandad bebyggelse, främst bostäder, som ska byggas i nära anslutning till Landvetter samhälle och Göteborg Landvetter flygplats och Airport City. Detaljplanearbetet väntas påbörjas under 2021.

Vill du ha löpande information om området, anmäl intresse här nedan. Välkommen!

Har du frågor om kommande försäljning i Landvetter Södra.

Hör av dig till vårt kundcenter på 020-22 22 66 eller kundcenter@nordr.com

HÄR SKA DET LIGGA


Våra andra pågående och kommande projekt i Göteborg

Sök på t.ex. område, bostad eller projekt