Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Balkongliv i perfekt solläge

Lägenhetsnummer: 4-1103

Välplanerad 3:a med balkong i västerläge. Här bor du i populära Kolla Parkstad nära skola, förskola, service och med promenadavstånd till centrum.

Gatuadress:
Granitvägen 23
Rum:
3 rum
Avgift:
4 810 kr/mån
Boyta:
79 kvm
Våning:
2
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Balkongliv i perfekt solläge

Välplanerad och ljus trerummare om 79 kvm. Rymligt vardagsrum med stor möbleringsfrihet, intilliggande matplats och kök. Intill den 10 kvm stora balkongen åt väster, ger hörnfönster generösa ljusinsläpp. Stor walk-in closet med fönster i direkt anslutning till master bedroom. Badrummet har plats för badkar och dessutom arbetsyta samt väggskåp ovan tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är även utrustad med gästtoalett. Planerad inflyttning augusti 2016. Välkommen till Brf Fladen, vår andra etapp med lägenheter i den nya stadsdelen Kolla Parkstad. Huset består av 63 bostäder med hög standard och generöst ljusinsläpp. Parkering sker i garage under huset eller på föreningens parkeringsplatser på gården. Kolla Parkstad växer fram med ombonade kvarter, gröna parker och tydlig innerstadskaraktär, bara en kort promenad från Kungsbackas centrum. Med ny förskola, skola, pizzeria, butiker och vårdcentral finns allt du behöver i din direkta närhet. Dessutom tar det bara tjugo minuter med bil eller pendel till Göteborg.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.