Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vad är viktigt för dig?

En landningsbana på taket? Odlingslåda på terrassen? Eller en massagestol i det gemensamma vardagsrummet? För oss på Nordr är det självklart att du som ska leva och bo i Ciceron på Nya Masthuggskajen ska vara med och tycka till om vad som är viktigt för just dig.
Vad är viktigt för dig?

I Ciceron byggs ett gemensamt vardagsrum på entréplan, utrustat med en härlig sittyta, köksdel och toalett. Och på taket kommer du komma njuta av en ca. 110 kvm stor takterrass. Men hur vill du att det ska se ut, och hur vill du nyttja dessa delar?

Tyck till här med dina tankar och idéer så kan vi tillsammans skapa det bästa livet på hemmaplan! Stora som små synpunkter och inspel är välkomna. Vi läser allt och har det med oss när beslut ska fattas.

Aktuella frågor:

  • Tyck till om Cicerons gemensamma vardagsrum (som vi kallar det), vad är viktigast för dig?
  • Vad vill du helst göra på en gemensam takterrass?

Tyck till om Ciceron

Skicka in ditt svar nedan och var med och sätt din prägel på Ciceron.

Stans bästa vardagsrum och 110 kvm takterrass

Entrén till Ciceron är utformad som ett enda stort välkomnande med ett gemensamt vardagsrum. Stora glaspartier ut mot gatan ger ljus och rörelse utifrån, en skön motpol till den lugna atmosfär som råder här inne. tar du hissen hela vägen upp välkomnas du ut till den drygt 110 kvm stora takterrassen som bjuder på härliga umgängesytor. Låt detta bli ett avstamp och en vägvisning mot ett nytt slags stadsliv och skönt boende.

Läs mer om det gemensamma vardagsrummet och takterrassen

Vill du bo här?

Anmäl ditt intresse inför att försäljningen startar!
Anmäl intresse

Klicka nedan för att komma tillbaka till projekthemsidan