Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Unika penthouselägenheter i etage med egen takterrass

Vi erbjuder 3 etagelägenheter i absolut toppklass, som endast säljs via våra mäklare på Lundin Fastighetsbyrå. Här kan du bo i en helt nybyggd bostad med finesser såsom platsbyggda snickerier, oslagbar utsikt över Göteborg och en helt egen takterrass!

Det tillhör inte vanligheten att kunna bo i en helt nybyggd lägenhet på en av Göteborgs bästa adresser. På bästa läget, i en helt ny stadsdel, erbjuder vi tre unika penthouselägenheter med olika planlösningar.

Längst upp i huset, på våning 16 och 17, breder sig penthouselägenheterna ut. Den översta våningen består av ett enda stort, härligt rum på uppemot 25 kvadratmeter inklusive ett litet pentry med ho och vinkyl samt skjutdörrar ut till den privata takterrassen. Här inreder du för uteliv på mellan 27-32 kvadratmeter stort trädäck med enastående vyer över takåsarna och älven.

Den öppna trappan leder dig ner till lägenhetens första plan och det är här de tre hemmen skiljer sig åt. Gemensamt för lägenheterna är stora sällskapsutrymmen för matlagning och umgänge kring en elegant eldstad, välplanerade sovrumsdelar med klädkammare och två sköna badrum.

FAKTA OCH DOKUMENT

Bostadsrättsförening: Brf Ciceron
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Avtalsform: Förhandsavtal
Adress: Nordhemsgatan
Våningsplan: 16 & 17
Antal penthouselägenheter: 3
Antal rum: 4-5 ROK
Storlek: 158,5 kvm – 174,5 kvm
Beräknad inflyttning: Våren 2024
Bostadsfakta: Klicka här

En vacker helhet skapat av gedigna material

Johanna Eliason, inredningsarkitekt på Krook & Tjäder, har från start varit med och satt konceptet för våra penthouse. Följ med i hennes tankar och val som lett fram till bostäderna.

Läs mer om stilkonceptet

Mäklarens ord om livet på Masthuggskajen

Vi tog ett samtal med vår mäklare Niklas Kocev på Lundin Fastighetsbyrå om Masthuggskajens utveckling och framtid. Han berättar om dåtid, nutid och framtid utifrån sitt perspektiv.

Läs mer om Niklas tankar kring Nya Masthuggskajen

Möt magiska Masthuggskajen

Masthuggskajen är ett av Göteborgs mest spännande ställen just nu. Den här helt nya stadsdelen som äntligen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstan får fler och fler värden för varje dag som går. Husen som nu skjuter upp mot skyn ska innehålla riktigt schyssta kontor, coola hem och noga utvalda verksamheter. Häng med på resan och bli en av de första som flyttar in i området.

Läs mer om visionen och livet på nya Masthuggskajen.

Bildgalleri Penthouse

Brf Ciceron

Stadgar: Stadgar Brf Ciceron
Nyckeltal Brf Ciceron (preliminära):
Boarea (BOA): 6736,5 kvm
Lokalarea (LOA): 149 kvm
Bostadsrättsföreningens lån: 14 000 kr/kvm BOA och LOA
Sparande i föreningen (sparande och yttre fond år 1): 142 kr/kvm BOA
Energiförbrukning (värme, varmvatten, fastighetsel): 92 kWh/kvm BOA
Kalkylerad ränta bostadsrättsföreningens lån (rörligt, 3 år): 2,80 %
Lokaler andel av bostadsrättsföreningens intäkter: 6 %

Kontaktuppgifter

Niklas Kocev
Fastighetsmäklare Lundin Fastighetsbyrå

niklas.kocev@lundin.se
0735-16 22 68

Kontakta Niklas

Vill du se fler bostäder som finns till salu?

Klicka nedan för att komma till Bostadsväljaren!

Klicka nedan för att komma till projektets huvudsida