Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vilken inredningsstil passar dig allra bäst?

Du har säkert upplevt att allt du gör med hjärtat och magkänslan blir bra. Det är likadant för oss på Nordr. När vi gör saker som stämmer fullt ut med vårt DNA då blir det som bäst. Ta inredningen i våra bostäder till exempel. När vi släpper loss den nordiska naturens krafter som finns inom oss blir det rätt; solitt, kompetent och beständigt. En kvalitetsstämpel som du kan lita helt och fullt på.

Nordr bygger bostäder med personlighet som förenklar din vardag och möter dig när du är som mest du. Ditt hem berättar om dig och ger en inblick i livet som utspelar sig där. Och alla vi människor är olika. Därför har du tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Antalet tre är inte valt av en slump, utan gör att vi kan vara så stringenta och snäva inom varje stil att alla enkelt hittar just sin.

Varje stil inom konceptet är noga designad och genomarbetad för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuell väldigt länge. Som du förstår blir det alltså inte en standardiserad kompromiss som ska vara good enough för många utan vi är helt säkra på att du direkt känner i magen vilken stil som är mest du.

Det är som att anlita en inredningsarkitekt – men vi gör det jobbet åt dig från början.

För ett hem i harmoni

När du köper en bostad med en av stilarna flyttar du in i ett redan från start harmoniserat hem, med en genomtänkt röd tråd genom alla rum som du sedan enkelt bygger på med dina egna möbler och inredning.

Det är som att anlita en inredningsarkitekt för att skapa ett både trivsamt och personligt funktionellt hem, men vi har alltså redan gjort det jobbet för dig. Kostnadsfritt dessutom. Och för den som vill och behöver anpassa ännu mer finns sedan för varje stil ett tillhörande sortiment för Egna val. Vi presenterar Egna val och materialbeskrivning längre fram.

Våra tre inredningsstilar

 • Stil Äng

  Den lekfulla inredningsstilen Äng doftar nyslaget gräs och en stor bukett vilda blommor från en nordisk sommaräng. Stilen kombinerar varma, glada färger, material och mönster med mjukt rundade detaljer vilket skapar en miljö med mycket energi.

  Läs mer
 • Stil Fjäll

  Stilen Fjäll låter dig andas in den höga, klara fjälluften och blicka ut över de nordiska bergens färgskala; krispigt, ljust, svalt och naturligt. Toner som tillsammans med naturens egna mönster ger en lugnande atmosfär.

  Läs mer
 • Stil Fjord

  Stilen Fjord tar dig till nordiska djupa fjordar, branta berg och gröna sluttningar genom en mjukt graderad och dov färgskala med fina kontraster. Inredningsstilen skapar en lugn, exklusiv bas med vibbar av en sober, lyxig lounge.

  Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.