Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

En mycket kvadratsmart etta med sovalkov och stor balkong i söderläge

Lägenhetsnummer: 1C-1202

En mycket kvadratsmart etta med sovalkov och stor balkong i söderläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett fullutrustat badrum.

Gatuadress:
Svängrumsgatan 83
Rum:
1 rum
Avgift:
2 151 kr/mån
Boyta:
35 kvm
Våning:
2
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
1 oktober - 31 december 2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

En mycket kvadratsmart etta med sovalkov och stor balkong i söderläge

En mycket kvadratsmart etta med sovalkov och stor balkong i söderläge. Praktiskt kök i vinkel utrustat med diskmaskin och mikrovågsugn. Vardagsrummet rymmer såväl soffhörna som ett lite matbord. I hallen finns en skjutdörrsgarderob som erbjuder bra förvaring. Stilrent badrum med duschvägg i glas och praktisk kombimaskin, du slipper tvättstugan!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Flatås ligger endast tio minuter med cykel från Linnéplatsen. Dessutom stannar tre spårvagnslinjer vid hållplatsen på Nymilsgatan, ett stenkast från din dörr.

 • Skola

  Flatåsskolan för åk F-7 är beläget på andra sidan Flatåsparken vilken förstås är tillgänglig för alla lekfulla barn både under och efter skoltid. Det finns dessutom flera förskolor i din direkt närhet.

 • Handel

  Det finns flera mindre matbutiker på gångavstånd i Flatåsområdet. Dessutom har du fem minuter på cykel eller med spårvagn till Frölunda Torg med 90 butiker!

 • Restaurang & café

  Linnéstadens stora utbud av bra restauranger, coola barer och mysiga caféer är inte längre bort än tio minuter per cykel eller spårvagn.

Välkommen till ett toppenläge!

I Flatås Park finns finfina lägenheter med balkong, uteplats mot gården eller takterrass längst upp. För dig som vill komma upp dig i livet har vi tagit fram en separat broschyr för alla våra härliga taklägenheter. På top floor i Flatås Park bor du med mysigt, snedställt högt tak, stor terrass i söderläge och noga utvalda material och färger. Kika igenom vår inspirerande broschyr speciellt framtagen för lägenheterna högst upp i husen och hör sedan av dig till mäklaren för visning och information om vilka lägenheter som finns kvar till salu.

Moderna lägenheter i ny parkmiljö

Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det trygga lugnet och det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Här har vi byggt Flatås Park – tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Takvåningarna har extra högt i tak och stora fönster – och i flertalet kan du njuta av en alldeles egen, stor terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne är den nya Flatåsparken med lummiga grönytor, lek- och idrottsplats. Parken ståtar med en nominering till det prestigefyllda arkitekturpriset Siena! En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria. Vi har byggt Flatås Park helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Nära till allt med cykel eller spårvagn

Flatås Park har ett geografiskt drömläge för dig som gillar att hitta på saker och njuta av ett aktivt liv. En ledig dag kan du ta en picknick-frukost utanför dörren, korvgrillnings-lunch i Änggårdsbergen och middag på någon av alla mysiga restauranger i Linné. Och du behöver egentligen inte någon bil för till och från Flatås går det fina och platta cykelvägar som tar dig via Slottsskogen till Linnéplatsen på knappt 12 minuter. Styr du åt andra hållet når du havet och Askimsbadet på en kvart. På vägen passerar du dessutom ett av Skandinaviens största köpcenter, Nya Frölunda Torg, med drygt 200 butiker. Bara några minuter från dörren ligger hållplatsen Nymilsgatan där tre spårvagnslinjer erbjuder snabba resor till och från centrum. Med så bra kommunikationer och korta avstånd blir din vardag lite lättare och lite mer innehållsrik. Du hinner ta en löprunda efter jobbet och sen möta upp vännerna inne i centrum. Utan att behöva planera, ta bilen eller vänta på en tresiffrig buss. Det bästa av det mesta finns helt enkelt på cykelavstånd!

Naturupplevelser på gångavstånd

Bara 800 meter från Flatås Park ligger Änggårdsbergens naturreservat. Denna unika vildmark består av en 300 hektar (eller 3 miljoner kvadratmeter) omfattande höjdplatå som delas av fem dalgångar. Här blandas tät blåbärsskog med spegelblanka fiskesjöar och branta klipphällar. Mountainbike, löpning eller långpromenad? Hur du väljer att utforska de oändliga stigarna och grusgångarna är upp till dig. Men håll ögonen öppna, med lite tur kan du få syn på allt från älg till vattensalamander. Den norra delen av reservatet gränsar dessutom till Göteborgs botaniska trädgård där du kan insupa dofterna från 16 000 olika växtarter, lägga dig i gräset och läsa en bok eller ta en bit mat på hyllade restaurang Paviljongen.

Flatås Park - en fot i stan och en i det gröna

Flatås Park svarar upp på drömmen om ett nybyggt boende i västra Göteborg med fina möjligheter till att leva ett aktivt liv både i stan och i naturen.

Publicerat av Veidekke Bostad Måndag 25 mars 2019
Flytta in direkt och lev ett aktivt liv i nybyggda Flatås Park

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.