Perfekt planerad etta med yteffektiva kvadratmetrar.

1-1406

Smart sovalkov med plats för 120 cm bred säng. Härligt ljusinsläpp med stort fönsterparti ända ner till golv.Tillträde är planerat till oktober 2021.

Gatuadress:
Svängrumsgatan 65
Rum:
1 rum
Avgift:
2 145 kr/mån
Boyta:
32 kvm
Våning:
5
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Uppskattad driftkostnad:
223 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Perfekt planerad etta med yteffektiva kvadratmetrar.

Perfekt planerad etta med yteffektiva kvadratmetrar. Smart sovalkov med plats för 120 cm bred säng. Härligt ljusinsläpp med stort fönsterparti ända ner till golvet med utsikt mot parken i norr och med fina utblickar. Fin möjlighet till utökad förvaring. De sociala ytorna är lättmöblerade med plats för för både soffa och matplats. Fullutrustat kök med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Förråd i källaren. Projektet ger möjlighet till tre moderna inredningskoncept och dessutom generöst utbud för egna val. Mer info erbjuds via projekthemsidan. Brf Änggårdsblicken, 56 lägenheter i ett expansivt och citynära område. Tiovåningshus med tio minuter till Linnégatans citypuls, härliga naturområden och inte minst salta hav. Besök projekthemsidan änggårdsblicken.se för mer information och översikt av de tillgängliga lägenheterna. Tillträde är planerat till oktober 2021.

Välj din stil och se vad som ingår i din bostad

I Änggårdsblicken kan du välja mellan tre olika stilar. Välj vilken som passar dig. Titta sedan in i vår 3D-konfigurator och designa din egen bostad.

Kliv in i ditt framtida boende

Välkommen till nästa visning

Tisdag, 9 februari 17:30 - 18:00

Bokad visning - vänligen kontakta mäklaren för att boka visning i vårt showroom på Svängrumgatan 71!

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Tisdag, 9 februari 17:30 - 18:00

Bokad visning - vänligen kontakta mäklaren för att boka visning i vårt showroom på Svängrumgatan 71!

Lägg i kalendern

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Flatås ligger endast tio minuter med cykel från Linnéplatsen. Dessutom stannar tre spårvagnslinjer vid hållplatsen på Nymilsgatan, ett stenkast från din dörr.

 • Skola

  Flatåsskolan för åk F-7 är beläget på andra sidan Flatåsparken vilken förstås är tillgänglig för alla lekfulla barn både under och efter skoltid. Det finns dessutom flera förskolor i din direkt närhet.

 • Handel

  Det finns flera mindre matbutiker på gångavstånd i Flatåsområdet. Dessutom har du fem minuter på cykel eller med spårvagn till Frölunda Torg med 90 butiker!

 • Restaurang & café

  Linnéstadens stora utbud av bra restauranger, coola barer och mysiga caféer är inte längre bort än tio minuter per cykel eller spårvagn.

Miljön i fokus

Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det trygga lugnet och det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Vi har precis färdigställt systerprojektet Flatås Park – tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar. Nästa hus, Änggårdsblicken blir ett tio våningar högt hus med smarta kvadratmetrar i storlekarna 1-4 rum och kök, utformade enligt vårt eget spännande stilkoncept! Från de översta våningarna har du en vidunderlig utsikt över Göteborgs nejder. Huset har förstås bekvämligheter som balkonger och hiss, och dessutom tillgång till garageplatser under systerhusen samt en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne är den lummiga Flatåsparken med sköna grönytor, action- lek- och idrottsplats. Parken är förresten nyligen nominerad till det prestigefyllda arkitekturpriset Siena! En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria. Vi bygger huset helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanenmärkningen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Lev lite mera uteliv

Tio våningar innebär nästan 30 meter upp i luften och beroende på i vilket väderstreck din balkong vetter erbjuds du olika utsikter. Den som hellre har fötterna på jorden väljer en marklägenhet med härligt generöst tilltagen uteplats omgärdad av planterad, grönskande häck.

Huset innehåller 6 olika lägenhetstyper med 1-4 rum och kök som har effektivitet som gemensam nämnare. Planlösningarna är planerade i detalj för att skapa riktigt bra funktion och trivsamhet. Ljusinsläpp ofta från flera håll samt fönster från golv till tak ger ljusa och luftiga hem. I badrummet sköter du smidigt din tvätt när du vill med egen kombimaskin, alternativt tvättmaskin och torktumlare.

Enkelhet med finess
Pernilla Knutson, arkitekt på byrån Här! i Malmö

Arkitekten berättar

"Ett sammanfattande uttryck om Änggårdsblicken? Välkomnande hem med smarta, effektiva lösningar och vackra vyer. Den röda tråden är enkelhet och effektivitet; vi har med enkla medel hittat kvaliteter som gör upplevelsen av att bo här trivsam. Ett exempel är entrén vid husets nordvästra hörn som genom målade väggspaljéer och utsmyckning på väggen ger ett varmt och tryggt välkomnande.

Vi har tagit fasta på hela områdets färgskala och befintliga atmosfär och utifrån det skapat en arkitektur som både kompletterar och håller samman intrycket. Huset delas visuellt upp i två olika volymer; en mörkgrön stabil bas och en ljusare grön och lättare volym som omfamnar. Balkonger och uteplatser har genomgående en likadan snedställd form vilket skapar en fin helhet. Det tillsammans med en noga planerad fönstersättning gör att skuggor och ljus samspelar fint mot fasaden och ger ett lättare intryck. Lägenheterna i markplan har dessutom fått riktigt generösa uteplatsytor.

Jag är personligen väldigt entusiastisk över Nordrs stilkoncept och möjlighet till egna val! Det är tydligt visualiserat och ger de boende en fantastisk chans att vara delaktiga i ett tidigt skede; det blir verkligen min bostad. Dessutom ligger det rätt i tiden med tanke på att vi idag konsumerar mer aktivt och mer i detalj vill vara delaktiga i utformningen."

Nära allt du behöver

Flatås har ett geografiskt drömläge för dig som gillar att hitta på saker och njuta av ett aktivt liv. En ledig dag kan du ta en picknick-frukost utanför dörren, korvgrillnings-lunch i Änggårdsbergen och middag på någon av alla mysiga restauranger i Linné. Och du behöver egentligen inte någon bil för till och från Flatås går det fina och platta cykelvägar som tar dig via Slottsskogen till Linnéplatsen på knappt 12 minuter. Styr du åt andra hållet når du havet och Askimsbadet på en kvart. På vägen passerar du dessutom ett av Skandinaviens största köpcenter, Nya Frölunda Torg, med drygt 200 butiker. Bara några minuter från dörren ligger hållplatsen Nymilsgatan där tre spårvagnslinjer erbjuder snabba resor till och från centrum. Med så bra kommunikationer och korta avstånd blir din vardag lite lättare och lite mer innehållsrik. Du hinner ta en löprunda efter jobbet och sen möta upp vännerna inne i centrum. Utan att behöva planera, ta bilen eller vänta på en tresiffrig buss. Det bästa av det mesta finns helt enkelt på cykelavstånd!

Naturupplevelser på gångavstånd

Bara 800 meter från Flatås Park ligger Änggårdsbergens naturreservat. Denna unika vildmark består av en 300 hektar (eller 3 miljoner kvadratmeter) omfattande höjdplatå som delas av fem dalgångar. Här blandas tät blåbärsskog med spegelblanka fiskesjöar och branta klipphällar. Mountainbike, löpning eller långpromenad? Hur du väljer att utforska de oändliga stigarna och grusgångarna är upp till dig. Men håll ögonen öppna, med lite tur kan du få syn på allt från älg till vattensalamander. Den norra delen av reservatet gränsar dessutom till Göteborgs botaniska trädgård där du kan insupa dofterna från 16 000 olika växtarter, lägga dig i gräset och läsa en bok eller ta en bit mat på hyllade restaurang Paviljongen.

Stora framtidsplaner för Högsbo

Det finns ett stort behov av nya bostäder i Göteborg och antalet inflyttade till staden förväntas fortsätta öka. Därför har Göteborgs stad lanserat satsningen Bostad 2021 som innebär att det ska byggas sammanlagt 7 000 nya bostäder till jubileumsåret. Flest byggplaner av alla de kommande åren har stadsdelen där Högsbo ingår, med cirka 1 500 nya bostäder. I takt med att området växer och fler flyttar hit kommer även utbudet av service, butiker och restauranger att öka. Det planeras bland annat för en helt nya förskola intill Flatåsskolan och den nya grönskande och fullt utrustade parken. Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.

Boulevardliknande stadsgata med bostäder, butiker och gågator

Tryggt Köp

När du köper en nyproducerad bostad av Nordr ingår alltid ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs mer om Tryggt Köp

Svanenmärkta hem

I dag står byggbranschen för omkring 16 % av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem här

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.

Läs mer om hur ett bostadsköp går till

Trygg bostadsrättsförening

Änggårdsblicken har anslutit sig till branschinitiativet Trygg bostadsrättsmarknad som finns till för att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och för stärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Med kvalitetsmärkningen ”Trygg BRF” åtar vi oss att redovisa kritiska nyckeltal och obligatoriska uppgifter för bostadsrättsföreningen i projektet. Det kan exempelvis handla om belåning per kvadratmeter och bostad samt bostadsrättsföreningens styrelsesammansättning.

Syftet är att göra det så lätt som möjligt för dig att själv kunna jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt.

Läs mer om Trygg BRF

Här finns nyckeltalen för Änggårdsblicken

Trygg BRF
Läs mer

Fler bostäder i projektet

1-1805 Änggårdsblicken
1-1805
Änggårdsblicken, Högsbo
1 rum
32 kvm
2 095 000 kr
Rum
1 rum
Boyta
32 kvm
Våning
9
Avgift
2 145 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 095 000 kr
Status
Till salu
1-1905 Änggårdsblicken
1-1905
Änggårdsblicken, Högsbo
1 rum
32 kvm
2 195 000 kr
Rum
1 rum
Boyta
32 kvm
Våning
10
Avgift
2 145 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 195 000 kr
Status
Till salu
1-1801 Änggårdsblicken
1-1801
Änggårdsblicken, Högsbo
2 rum
53 kvm
2 795 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
53 kvm
Våning
9
Avgift
3 138 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 795 000 kr
Status
Till salu
1-1901 Änggårdsblicken
1-1901
Änggårdsblicken, Högsbo
2 rum
53 kvm
2 895 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
53 kvm
Våning
10
Avgift
3 138 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 895 000 kr
Status
Till salu
1-1703 Änggårdsblicken
1-1703
Änggårdsblicken, Högsbo
4 rum
102 kvm
4 895 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
8
Avgift
5 422 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
4 895 000 kr
Status
Till salu
1-1803 Änggårdsblicken
1-1803
Änggårdsblicken, Högsbo
4 rum
102 kvm
4 995 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
9
Avgift
5 422 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
4 995 000 kr
Status
Till salu
1-1903 Änggårdsblicken
1-1903
Änggårdsblicken, Högsbo
4 rum
102 kvm
5 095 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
10
Avgift
5 422 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
5 095 000 kr
Status
Till salu

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.