Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Grafit

Inspirationen till Grafit kommer från ombonade loungemiljöer världen över.

Det har varit en trend inom inredning de senaste åren att hämta influenser från offentliga miljöer såsom t ex hotell, vilket gjort att vi vant oss vid former och kulörer därifrån i våra hem.

DOV FÄRGSKALA OCH TRADITIONELLA FORMER

Jordnära dova kulörer och klassiska former sätter känslan i Grafit. Ramluckor i köket och arbetade profiler på innerdörrar och garderober är ett tydligt kännetecken som för tankarna till traditionellt hantverk. Inom basfärgskalan använder vi tre kulörer: mellangrå, mörkgrå och en bruten vit.

BERÖRINGSPUNKTER MELLAN HUS PÅ LANDET OCH INNERSTADSVÅNING

Vi hittade likheter mellan ett ombonat hus på landet och en generös våning inne i stan och lät Grafit ta till sig det bästa av två världar – lugn och harmoni men samtidigt modernt och nutida.

Produktlista

Varje stil är ett färdigt paket av inredning utvalt av våra inredningsarkitekter.
Här kan du se vad som ingår i Stilen Grafit

Våra andra stilar

 • Korall - Inredningsval

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Kristall - Inredningsval

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Dags att börja inreda din bostad!

  Äntligen har vi kommit så långt att vi kan börja med det riktigt roliga, inredningsvalen!

  Läs mer