Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.
Lägenhetsnummer: 7

Rymligt radhus i lugnt läge med altan och eget förråd. Nära naturen och bekvämt avstånd till centrum och kommunikationer.

Gatuadress:
Bandtraktorgatan 123
Rum:
4 rum
Avgift:
4 980 kr/mån
Boyta:
105 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Beräknad inflytt:
1 okt 2019-31 dec 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Du bor på 105 välplanerade kvadratmetrar med ett sovrum och kök och sociala ytor på entréplan. Två rymliga sovrum på övre plan. Egen altan med intilliggande förråd. Stor altan och en lättskött tomt.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Sandra Jakobsson, Fastighetsbyrån

sandra.jakobsson@fastighetsbyran.se031-3520019

Vi planerar för nya radhus ett stenkast från Angered centrum.

Här bor du på bra läge med kommunikationer och all viktig service precis runt knuten.Under de kommande åren genomförs en storsatsning på stadsdelen Angered där det totalt ska byggas cirka 400 nya bostäder. Utöver bostäder planeras det även för fler kontorslokaler och butiker. I Angered finns dock redan det mesta du behöver för en bekväm vardag; bland annat apotek, vårdcentral, bank, butiker, caféer, konditori och mataffär. Tvärs över gatan från vårt planerade bostadsområde ligger det nya närsjukhuset och alldeles i närheten finns dessutom den fina och välbesökta Angereds Arena, en stor bad-, sport- och ishall. Vill du ta dig in till centrala Göteborg åker du helt enkelt spårvagn i knappa 20 minuter. I Angered bor du även nära naturen – strax norröver ligger nämligen Vättlefjäll, ett härligt skogsområde med fina kanot- och vandringsleder.

Ett stilrent kvarter med plats för släkt och vänner

I Lärjegården bor du bekvämt i ett nytt, fräscht radhus där en trivsam gemenskap ingår. Här finns alla förutsättningar för att leva ett gott liv i en vacker omgivning tillsammans med familj och goda grannar. Radhusen, som upplåts i bostadsrättsform, byggs i två våningar och omfattar 105 kvm fördelade på fyra rum och kök. Planlösningen är både trivsam och praktisk – allt för att skapa en trevlig hemkänsla och underlätta det dagliga livet. Och de härliga uteplatserna blir nog med all säkerhet mångas favoritställen! Exteriört uttrycker radhusen både samstämmighet och dynamik. Fasaderna är smakfullt enhetliga samtidigt som den stående träpanelen går i olika nyanser av grönt, grått och vitt. Varje hus har sin egen nyans, och tillsammans ger husen en skön färgdynamik. Stuprör, skärmtak, hängrännor, fönsterbleck och fasadbelysning är vackert kopparfärgade och allt tillsammans bildar en samspelt och stilren harmoni.

Grönt, skönt och tryggt läge

Framsidans ingång är försedd med ett praktiskt tak och framför huset finns dessutom en grusad yta som ger rum åt en dekorativ buske. Går du rakt igenom huset kommer du ut till din egen uteplats som har ett skyddat läge mellan ditt och grannens uteförråd. Det finns även en avskärmande häck och de flesta av husen har också en liten gräsmatta. Uteplatsen är privat och skyddad, och ändå är gemenskapen inte långt borta. Den trivsamma gemensamma innergården omges av radhuslängorna och får därmed ett lugnt och tryggt läge. Här finns soffor, bord och pergolor - en mysig oas för att umgås med vänner och njuta av de blommor, buskar och träd som planterats på platsen. Barnen kan leka i sandlådan och gå på nya äventyr tillsammans med sina kompisar.

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.