Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Ett nytt liv väntar i Kronogården

Julia Tinder Londéz flyttar hösten 2018 till Brf Skogsbacken tillsammans med frun Stephanie och barnen Mika, 3 år, och Sam, 4 månader.

Varför blev det hus i Kronogården?
Vi ville vara nära naturen men samtidigt ha närhet till våra jobb i Göteborg samt till familjer och vänner. Dessutom var vi lite osäkra när det gäller husägande, med allt vad det innebär, så för oss känns det som en stor trygghet att det är en bostadsrättsförening som man kan luta sig emot om det uppstår några problem eller frågor.

Är det något speciellt som ni ser fram emot när ni kommit på plats?
Vi ser fram emot flytten på många sätt. En sak som vi båda längtar efter är att kunna stå i köket och titta ut över trädgården och kunna se och höra barnen leka därute, utan att oroa oss för en massa trafik och sådana saker. Det ska också bli härligt med nya grannar som vi förhoppningsvis kommer att kunna lära känna och umgås med!

Har du några råd till den som är intresserad av att köpa hus här?
Ja, om man har några som helst frågor om husen, området eller tillvalen ska man inte tveka att höra av sig till Veidekke Bostad. De har varit superhjälpsamma mot oss och vi har känt oss jättetrygga genom hela processen.