Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

En perfekt plats för familjen

Christoffer Edgren flyttade hösten 2017 till vår tredje etapp Brf Skogshöjden tillsammans med sin sambo Helen och sonen Vidar, 2 år.

Varför valde ni att flytta till Kronogården?
Jag är uppvuxen i Älvängen och har många bra minnen från tiden då jag var barn. Naturen fanns runt hörnet och det var korta avstånd till skola och idrottsanläggningar. En mysig stad i all sin enkelhet. Vi tyckte detta var en passande plats att börja resan som familj.

Hur trivs ni?
Vi trivs otroligt bra. Det är en trevlig gata där andra familjer med liknande livssituation bor. Det är kul att se hur området tar form och vaknar till liv. Vi ser också fram emot kommande hemmaprojekt, som att bygga vår altan och välkomna våren och grillsäsongen.

Vilka är de främsta fördelarna med att bo i här?
Det är barnvänligt, tryggt och lugnt, men ändå nära till allt man kan önska sig som lekplatser, simhall, sjöar, hav, friluftsliv – och Göteborg.

Snart är det säljstart för sista etappen, och många är intresserade av att köpa hus här. Har du några goda råd
Jag har nog inga direkta råd, men jag kan säga att Älvängen är en mysig stad med vad jag uppfattar som bra barnomsorg och skola. Kanske påverkas jag av min förkärlek för platsen och alla bra minnen härifrån, men det är verkligen en perfekt plats för en familj som söker lugn istället för att bo mitt i Göteborgs puls.