Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa

Lägenhetsnummer: 17

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa. Nybyggt, genomtänkt och flexibelt, välj kostnadsfritt den planlösning som passar just din familj.

Gatuadress:
Lagaskiftesvägen 3
Rum:
4 rum
Avgift:
4 667 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Biarea:
4,5 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Uppskattad driftkostnad:
1 714 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa

Hemtrevligt och funktionellt radhus med stor uteplats i direkt anslutning till köket och med gräsmatta på båda sidor. Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret. Nära till kommunikationer och all tänkbar service. En nybyggd förskola håller på att byggas granne med området, och föreningen har en egen lekplats. Till varje radhus ingår en parkeringsplats och det finns möjlighet att hyra en extraplats för en mindre summa om så önskas. Du som köpare har dessutom möjlighet att kostnadsfritt påverka utformningen av din nya bostad. Det finns hela sex olika planlösningskombinationer att välja på och utöver det två olika stilpaket när det gäller själva inredningen.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Daniel Stenberg, Veidekke Bostad AB

daniel.stenberg@nytthem.se0732-000 911

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.