Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Älvängen - ett levande samhälle under expansion

Vardagslivet i Älvängen kännetecknas av smidighet och närhet till det mesta. I tätorten finns bland annat bageri, vårdcentral, blomsterbutik, restauranger och livsmedelsbutiker. Här hittar du även frisör, tandläkare, optiker, bibliotek, cykelaffär och klädbutik. Det är också gott om fritidsaktiviteter. Allt från fotboll, ridning, motocross, golf, innebandy, friidrott, dans och gym till utförsåkning i Alebacken.

Älvängen - nära till allt

Lägg till skogens alla möjligheter till frisk luft i varje andetag. Med så många alternativ i grannskapet blir avstånden korta och logistiken enklare. För här i Älvängen är det nära till allt som du och din familj behöver. Dessutom expanderar det levande samhället och utbudet ökar ytterligare.

Täta avgångar till Göteborg och Trollhättan

Nya bostäder, ny skola och nya verksamheter kompletterar den redan uppvuxna orten utmed E45:an som numera är tvåfilig och snabb. Tåg och pendeltåg har täta avgångar till Göteborg, Trollhättan och Vänersborg. Du når exempelvis Göteborg på bekväma 21 minuter och Trollhättan på endast 18 minuter. På så vis blir det mer tid över för familjeliv, umgänge och egna intressen. I tillägg till allt detta funderar kommunen på hur man kan göra älvstranden mer tillgänglig och attraktiv. Så nog är trakten full av engagemang och framtidstro.