Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Dubbel takhöjd i vardagsrummet

Lägenhetsnummer: B16

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa. Nybyggt, genomtänkt och med en spännande planlösning.

Gatuadress:
Vanadisvägen 4H
Rum:
3 rum
Avgift:
4 780 kr/mån
Boyta:
92 kvm
Biarea:
5 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Dubbel takhöjd i vardagsrummet

Hemtrevligt och funktionellt radhus med stor uteplats i direkt anslutning till köket och gräsmatta på båda sidor. Utvändigt kallförråd. Radhusen i Älvdansen ser på utsidan likadana ut, men på insidan finns en variation av både planlösningar och inredning. Detta hus får extra rymd och ljus genom att det är fullhöjd mellan våningsplanen i vardagsrummet, detta ger verkligen en fantastisk känsla och karaktär åt huset. På övre plan finns två ordentliga sovrum och badrum. Har du behov av ytterligare ett sovrum så är köket på nedre plan så stort att det går att dela av. Inredningen går i varm, ombonad stil. Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret med sin lugna, genomtänkta färgskala och snygga detaljer. Nära till kommunikationer och all tänkbar service. Är du i behov av parkeringsplats så finns det möjlighet att hyra för endast 200 kr/månad. Kontakta mäklaren för mer information och hjälp att hitta det optimala huset för dig och din familj.

Kliv in i vårt visningshus. Exempel från vårt projekt i Mariefred
För privat visning, kontakta våra mäklare

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Magnus Silén, Länsförsäkringar

magnus.silen@lansfast.se070-7605005

Evelina Lund, Länsförsäkringar

evelina.lund@lansfast.se070-4580014

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Hus i BRF -form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.

Läs mer här

Fakta – bostadsrättens fördelar

Bostadsrätten passar dig som vill investera i ditt boende men som inte vill ha de ansvar som en separat villa medför. Du får tryggheten med en bostadsrättsförening som alltid finns där för dig och som bryr sig om bostadsrättens värde lika mycket som du. Samtidigt slipper du lagfart, pantbrev och många av de praktiska göromål som hör till villaägande.

Kontakta våra mäklare med ev frågor

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.