Gavelradhus

A8

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa. Nybyggt, genomtänkt och med en härlig uteplats.

Gatuadress:
Sagavägen 16B
Rum:
4 rum
Avgift:
4 780 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Biarea:
5 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Gavelradhus

Besök gärna vårt visningshus - kontakta mäklaren för att boka tid. Hemtrevligt och funktionellt gavelradhus med stor uteplats i direkt anslutning till köket och gräsmatta på båda sidor. Utvändigt kallförråd. Radhusen i Älvdansen ser på utsidan likadana ut, men på insidan finns en variation av både planlösningar och inredning. Detta hus är vår största variant på 102 kvm och med fullplan på både övervåningen och entrévåningen. Det innebär att du har tre sovrum och ett badrum på övre plan. Har du behov av ytterligare ett sovrum så är dessutom köket så stort att du kan dela av det och få ett fjärde sovrum, annars fungerar det perfekt för familjen att göra flera aktiviteter samtidigt. Eftersom det är ett gavelradhus så har det också extra ljusinsläpp i form av fönster på gavel. Inredningen går i varm, ombonad stil med ett ljusare vitpigmenterat ekgolv. Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret med sin lugna, genomtänkta färgskala och snygga detaljer. Nära till kommunikationer och all tänkbar service. Är du i behov av parkeringsplats så finns det möjlighet att hyra för endast 200 kr/månad. Kontakta fastighetsmäklaren för ytterligare information och hjälp att hitta det optimala huset för dig och din familj!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Magnus Silén, Länsförsäkringar

magnus.silen@lansfast.se070-7605005

Evelina Lund, Länsförsäkringar

evelina.lund@lansfast.se070-4580014

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Hus i BRF -form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.

Läs mer här

Fakta – bostadsrättens fördelar

Bostadsrätten passar dig som vill investera i ditt boende men som inte vill ha de ansvar som en separat villa medför. Du får tryggheten med en bostadsrättsförening som alltid finns där för dig och som bryr sig om bostadsrättens värde lika mycket som du. Samtidigt slipper du lagfart, pantbrev och många av de praktiska göromål som hör till villaägande.

Kontakta våra mäklare med ev frågor

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.