Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vilken stil är du?

Stil Varm

Med inspiration från klassisk, kontinental arkitektur ger den varma stilen en ombonad känsla med sina naturnära och varma färger. Väggarna som är målade i en ljust grå kulör matchar fint till det gyllene, mattlackerade golvet i 3-stavs ekfanér. De vita snickerierna skapar kontrast och framhäver de varma färgerna. Klinkergolvet i hallen bidrar med sin varmgrå nyans till den ombonade känslan. I denna varma variant är köksinredningen mer detaljerad, med ramar på luckorna och handtag i krom och svart. Luckorna är målade i en ljusgrå kulör och bänkskivan av mustigt, mörkt eklaminat ger ett gediget intryck. Dörrhandtagen till alla innerdörrar plockar upp estetiken och är även de i krom och svart. Stilen ger ett bearbetat intryck med detaljer som skapar karaktär.

Stil Ljus

Med inspiration från modern, avskalad arkitektur ger den ljusa stilen en rymlig och öppen känsla med ljusa färger och material. Golv i vitpigmenterad 1-stavs ekfanér och gräddvit klinker i hallen och badrummen. Detta kombineras med vita snickerier. Väggarna är målade i vitt och utgör en perfekt bakgrund för det du väljer att sätta upp. Stilen ger ett minimalistiskt intryck där det är lätt för dig att sätta din egen prägel på ditt hem, med hjälp av inredningsdetaljer och möbler. I den ljusa stilen är köksluckorna släta och vitmålade samt utrustade med vita handtag i metall. Bänkskivan av terrazzo-mönstrat, ljusgrått laminat ger liv. Bostadens färgskala kompletteras av rostfria, minimalistiska dörrhandtag. Den ljusa stilen är för dig som gillar det stilrena, lätta och luftiga.