Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Radhus 92 kvm

Dubbel takhöjd i vardagsrum för en rymligare känsla

Grundkvaliteterna i planlösningen är desamma oavsett vilket planlösningsalternativ du väljer. Den rymliga hallen med bra förvaring och praktiskt klinkergolv ligger i direkt anslutning till entréplanets rejäla badrum. Från hallen når du vardagsrummet med sina stora fönster och genomsikt till köket och trädgården. Trappan som är strategiskt placerad i mitten av huset har smart integrerad förvaring och delar av köket mot vardagsrummet. Det finns kontakt mellan vardagsrum och sittgrupp i köket och ljuset flödar från båda håll.

Vi har valt att ta fram ett planlösningsalternativ med ett riktigt stort kök, som har plats för flera olika aktiviteter samtidigt. Här kan barnen pyssla och läsa läxor, utan att behöva plocka bort inför middagen. Här får du plats både med den mysiga läshörnan och det stora köksbordet – eller långbordet som rymmer hela släkten till jul. Prioriterar du hellre ett extra rum på bottenplan finns utrymme för det. För att maximera bostadsytan placeras en skjutdörr mellan rummen som också bidrar till ett extra ljusinsläpp.

På övervåningen finns tre olika alternativa planlösningar, med två eller tre sovrum. Även här finns flera olika sätt att använda och möblera rummen. Har du valt en övervåning med öppet ner till köket har du en skjutdörr mellan det största och det minsta sovrummet, som ger möjlighet till walk-in-closet eller ett småbarnsrum i anslutning till föräldrarummet.

Har du valt ett gavelradhus eller dubbel takhöjd får du en ljus övre hall med utblick mot trädtopparna. Badrummet på övervåningen är rymligt, helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. När du ligger i badkaret kan du ha fönstret öppet och höra fåglarna kvittra.

Anmäl intresse

för löpande information
Klicka här