Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Radhus 82 kvm

Ett hus för den mindre familjen

På 82 ljusa kvadratmetrar är känslan i vårt radhus rymlig och luftig. Varje kvadratmeter har sin funktion och på de två våningarna bor du bra oavsett om du bor ensam eller med en liten familj. Planlösningen har en kontinental, modern prägel med sitt nätta breddmått och tredimensionella interiör.

När du kliver in i hallen välkomnas du av ljus och fri sikt ut mot trädgårdens uteplats på motsatt sida. I en öppen interiör finner du matplats, kök och vardagsrum samt badrum. Här hittar alla sin egen vrå samtidigt som man är i en gemenskap. Kökets kock befinner sig alltid i händelsernas centrum och kan glatt delta i samtal från både vardagsrum och vid matbordet. Badrummet får ett snedtak då det delvis är placerat under trappan. Vi utnyttjar här effektivt varje kvadratmeter och skapar samtidig en mysig charm till bostaden.

Övre plan har två rymliga sovrum samt badrum med dusch och tvättpelare. Sovrummet mot entrésidan kan delas in i två mindre rum, antingen genom vanlig vägg eller genom en kvadratsmart Z-säng. Z-sängen är en platsbyggd våningssäng där den lägre sovplatsen nås från ena rummet och den högre sovplatsen från det andra rummet. Dessa tre flexibla planlösningar väljer du mellan helt kostnadsfritt.

Välkommen till ett eget bo, med liten täppa och generös terrass. Inga överytor, men heller inte för mycket underhåll, trädgårdsarbete eller städning. Ett modernt, hållbart och praktiskt boende med en alldeles egen karaktär!

Anmäl intresse

för löpande information
Klicka här