Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Livet i Förslöv

Mitt i den lilla, stora världen

Med bara 10 min till Ängelholms flygplats är den stora världen din. Och den lilla. Förslöv är en pittoresk by som trots sin litenhet ändå har det mesta du behöver. Familjens vardagsliv blir smidigt genom ortens förskolor och skola F-9, apotek, vårdcentral och bibliotek. Här finns också en bra idrottsförening med både fotboll och innebandy, gym och padeltennis. En välsorterad ICA, handelsträdgård, blombutik, krogar, bageri för färska morgonfrallor och förstås den välkända Heberleins Delikatesser som med sitt noga utvalda sortiment av framförallt kött och chark lockar kunder från hela området. Och skulle du mot förmodan inte hitta exakt det du vill tar du snabbt bussen, tåget eller bilen till Båstad, Torekov, Ängelholm eller Helsingborg. Vill du kombinera resan med frisk luft är den gamla banvallen som sträcker sig ända till Båstad Entrés affärscentrum utbyggd för cykel. Cyklar gör du också till någon av de härliga stränderna.

Barn- och prisvänligt

Förslövs Trädgårdar blir ett mysigt och modernt, prisvänligt bostadsområde där trygghet och familjeliv i en bekväm boendeform står i fokus. Radhusen formar ett enhetligt kvarter där barnen obekymrat knallar över till sina kompisar för lek. Arkitekturen skapar ett harmoniskt kvarter, där allt samspelar i en varierande färgsättning vilket ger varje hus sin egen karaktär. Radhusens träpaneler går i dämpade skogs- och jordtoner från ockra till ljusgrått och kontrasterar fint mot varandra. Fasaden är bearbetad med träribbor, fönsteromfattningar och skärmtak som ger den klassiska stilen en modern touch.

In med det vilda

Utvändigt finns ett förråd och parkeringsplats, ofta intill det egna huset. På baksidan går du barfota ut på uteplatsen eller altanen. Husen ligger i en liten backe som vetter ut mot fälten. Vi har låtit naturen komma in i området genom att plantera sedumtak på flera av radhusen samt växter som lockar fjärilar och bin till rabatterna. Den stora plana lekytan mellan husen ligger lägre och är försedd med tåliga växter och små kullar och stenar som uppmuntrar till lek. En gemensam ”brygga” och två uteplatser i marksten gör det enkelt att fixa gårdsfesten eller picknick under soliga, varma dagar.

Anmäl intresse

för löpande information
Klicka här!