Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nyproduktion av lägenheter, radhus och villor

Hitta nyproduktion av lägenheter, radhus och villor

Sök på t.ex. område, bostad eller projekt

Vi har utvecklat över 6 000 nyproducerade bostäder

Nyproduktion av bostadsrätter

Längtar du efter en ny bostadsrätt? Att få vara den första att bo i en ny fräsch lägenhet? Nordr kan erbjuda dig detta. Om du vill köpa en ny lägenhet har vi alltid många projekt och bostäder att erbjuda dig i Stockholm med omnejd, samt kring Göteborg och i Skåne. Så oavsett om du är gammal eller ung. Vill bo i bostadsrätt i Stockholm eller hus i Skåne. Vi har boendet för dig. Välkommen!

Att köpa lägenhet

Det kanske är ditt livs största affär när du köper en bostad. Vi hjälper dig att göra det till ditt livs bästa affär samtidigt. Att välja en nybyggd lägenhet innebär också stora möjligheter att vara med och påverka sitt framtida boende. Från det att du har blivit nyfiken på ett bostadsprojekt och anmält ditt intresse startar vår dialog – och därmed din möjlighet att vara med och påverka hur ser din lägenhet eller hus ska se ut.

Ibland vill man kanske inte köpa en bostad direkt utan planera med några års sikt. Här har vi samlat de kommande nyproduktionsprojekt vi har på gång. Läs mer här! Kommande nyproduktion i Göteborg, Stor-Stockholm och Skåne

Bo i en Svanenmärkt lägenhet

Vi är förstås stolta över att vara lite unika. Vi var nämligen den första fastighetsutvecklaren i Norden som byggde ett svanenmärkt flerbostadshus. Sedan dess har vi ambitionen att alla nya flerbostadshus som byggs i egen regi tillsammans med andra entreprenörer ska vara Svanen-certifierade. Utöver Svanens tuffa krav har vi fattat beslut om ännu högre klimatambitioner – genom att minska elanvändningen ger ett Nordr-hem lägre koldioxidutsläpp.

Du är viktig för oss

Den yttersta målsättningen med vår verksamhet är att förverkliga bostadsdrömmar och skapa bra boendemiljöer där människor vill leva. Idag och i framtiden. För att lyckas med denna vision tar vi lärdom från alla projekt vi genomför genom att mäta kundnöjdheten. Våra kunders respons tar vi med oss internt som underlag för att finslipa på vår leverans. Om och om igen. För riktigt nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Hitta nyproduktion i Stockholm, Göteborg och Malmö

 • Nyproduktion i Stor-Stockholm

  Hitta nyproduktion i Stockholm här.

  Läs mer
 • Nyproduktion i Göteborg

  Hitta nyproduktion i Göteborg med omnejd här.

  Läs mer
 • Nyproduktion i Malmö

  Hitta nyproduktion i Malmö med omnejd här.

  Läs mer