Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Val och inredning i ditt nya hem

Du kan välja mellan tre stilar - för att ingen bostadsköpare är den andra lik.

För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med mer personlighet som förenklar i din vardag.

Våra inredningsarkitekter har gjort omvärldsbevakningar och bevakat trender för att ta fram tre olika stilkoncept som ger en sammanhållen stil i bostadens alla rum och som är aktuella både på kort och lång sikt. Du väljer kostnadsfritt den stil som passar dig bäst. Idén är att erbjuda tre olika stilar som är genomdesignade och som alla ska kunna känna sig hemma i.

Välj mellan tre stilar

KRISTALL (NY)

Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Måndag 20 april 2020

Kristall

Kristall är inspirerad av den klassiska skandinaviska stilen som länge dominerat inredningsvärlden och gjort Skandinavien känt över hela världen. Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum. Kulörer som används är vitt och olika toner av grått. Grafiska och svartvita mönster finns inom stilen och rostfria detaljer trivs extra bra.

KORALL (NY)

Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Måndag 20 april 2020

Korall

Formspråket inom Korall är mjukt, med rundade former. Vi använder två sotade pastellkulörer inom stilens grundutförande: blågrå och en svagt grå – kulörer som gifter sig väl med det ljusa trägolvet. Andra kännetecken för Korall är färgstarka ytskikt på köksluckor och kommoder som sänder både lekfulla och artistiska signaler.

GRAFIT (NY)

Inspirationen till Grafit kommer från ombonade loungemiljöer världen över.

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Måndag 20 april 2020

Grafit

Inspirationen till Grafit kommer från ombonade loungemiljöer i Europa och övriga världen. Jordnära dova kulörer och klassiska former sätter känslan i Grafit. Ramluckor i köket och badrummet och arbetade profiler på innerdörrar och garderober är ett tydligt kännetecken som för tankarna till traditionellt hantverk. Inom basfärgskalan använder vi två kulörer: mellangrå och mörkgrå.

LÄS MER I VÅRT STILMAGASINHär kan du ladda ner en prislistor till tillval och inredning: Egna val och Egna val, kulör och tapet

Några exempel på våra stilar

Några fördelar