Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Bostadsfakta

Här finner du lite korta fakta, men mer finns i säljbroschyren om du undrar. Du kan alltid kontakta våra mäklare också.

Snabbfakta

  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Adress: Lottens Gata 11 och Barnängsgatan 15
  • Byggherre: Brf Spinneriet på Södermalm
  • Arkitekt: E/S-A Arkitekter
  • Totalentreprenör: Veidekke Eiendom AB
  • Antal lägenheter: 88 st
  • Beräknad inflyttning: Vinter/vår 2023
  • Säljare: Bostadsrättsföreningen Spinneriet på Södermalm
  • Mäklare: Erik Olsson Nyproduktion

Lite mer fakta

Årsavgift

Som bostadsrättshavare betalar du en årsavgift till föreningen månadsvis i förskott. I månadsavgiften ingår bostadsrättens andel av föreningens driftkostnader, som kallvatten, uppvärmning, fastighetsel, underhåll av fastigheten med mera. Avgiften täcker också föreningens räntekostnader och amorteringar samt avsättning till underhållsfond.

Driftkostnader

I Brf Spinneriet har du möjlighet att påverka dina driftkostnader. Lägenheterna har individuell mätning av varmvatten och el. Kostnaderna aviseras kvartalsvis i efterskott tillsammans med månadsavgiften.

Drift och skötsel

Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och mark, exempelvis hissar, trapphus och gård. Kostnaden för detta är inkluderad i årsavgiften.

Cykelparkering

Det finns gott om plats för att parkera cyklar i cykelrum i källaren och på gården.

Bilparkering

Det finns 28 parkeringsplatser i garaget som disponeras av föreningen i en gemensamhetsanläggning tillsammans med grannhuset. Det är förberett att förse 6 platser i garaget med elbilsladdare. Fördelning av parkeringsplatser sker efter lägenhetsstorlek, där större lägenheter har förtur (max en plats/lägenhet). I mån av plats fördelas platserna därefter via intresseanmälan och turordning. Intresseanmälan för garageplats lämnas till mäklaren i samband med avtalsskrivning. Hyresavtalet för parkeringsplats tecknas separat med föreningen. Hyra för garageplats är preliminärt 3 125 kr/månad. Eventuella kostnader för elförbrukning tillkommer.

Gård

Blandad växtlighet med planteringar, buskar, lekyta samt sittgrupp.

Sophantering och källsortering

Sopsugsinkast placerade utvändigt i anslutning till båda trapphusen. Källsortering i miljörum i entréplan med ingång i huset från Barnängsgatan.

Förråd

Lägenhetsförråd i källare alternativt i den egna lägenheten, se bofakta i bostadsväljaren

Internet/TV

Alla lägenheter är anslutna till Telia TV-Lagom – bredband (100/100 Mbit/s), TV och telefoni i ett paket, ingår i avgiften. Trådlös anslutning i lägenheten.

Hör av dig till oss om du har någon fråga!

BLÄDDRA I ELLER LADDA NER VÅR SÄLJBROSCHYRNågra fördelar