Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hitta din drömlägenhet

I Bostadsväljaren ser du alla lägenheter till salu. Du kan klicka in på alla lägenheter för planlösning, pris, storlek och läget i huset. Här kan du på ett överskådligt sätt sortera, jämföra och se vilka lägenheter du väljer mellan. Klicka nedan för att komma till bostadsväljaren!

Välj lägenhet här
Välkommen till Spinneriet

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Torsdag 23 april 2020

Upptäck vad Spinneriet kan ge dig

Att flytta in i en nybyggd lägenhet på attraktiva Södermalm är som en dröm. Spinneriet ligger lugnt och grönt, ändå nära Nytorget och SoFo.

Läs den digitala versionen av säljbroschyren

Anpassa din lägenhet till din dröm

I Spinneriet erbjuder vi dig tre olika inredningsstilar att välja emellan. Grafit, Kristall eller Korall. Vad passar dig?

Läs mer här

Boka lägenhet eller möte med mäklaren

Bokningssidan öppnar tisdag 28/4 kl 19.00. Då är det först till kvarn som gäller! Här visar vi hur bokningssidan fungerar och vilka uppgifter du behöver fylla i när du ska boka en lägenhet. Om du vill ha mer hjälp att välja boka gärna ett privat möte med mäklaren!

Så fungerar bokningssidan
Så går ett köp till

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Torsdag 26 mars 2020

Så här går ett köp till

När du har bokat en lägenhet blir du kontaktad av mäklaren. Då är det dags för själva bokningen. Här guidar vi dig genom hela köpprocessen steg för steg. Vet du till exempel vad ett bokningsavtal innebär?

Läs mer här

Bostad, byggnad och rum

Här hittar du några fakta om Spinneriet och allt om husens tekniska delar samt drift, byggnadsbeskrivning och interiörbeskrivning.

Fakta om drift och byggnader

Vi erbjuder Tryggt köp

Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Och med allt som händer i världen just nu blir det än mer viktigt med bra garantier och trygga avtal för att kunna ta ett köpbeslut. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Spinneriet

Läs mer om Tryggt Köp och Trygg Brf

Vill du ladda hem dokument?

Här kan du ladda ner alla filer, broschyrer och dokument

Hitta ditt dokument här

Hör av dig till oss om du har någon fråga!

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.