Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Bostadsfakta

Hills Villastad Solläget är en bostadsrättsförening som består av 48 lägenheter fördelat i tre hus.

Fakta om Brf Hills Villastad Solläget

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Adress: Kärnvedsgatan 59 - 63

Byggherre: Hills Villastad KB

Arkitekt: Dagmara Fajkis-Lau och Emma Anderberg,

Sweco Architects

Entreprenör: Veidekke Entreprenad AB

Antal lägenheter: 48 st fördelat på 3 huskroppar

Beräknad inflyttning: Vår/sommar 2022

Säljare: Brf Hills Villastad Solläget

Korta fakta

  • Svanenmärkt: Har du också gröna intressen? Veidekke Eiendom var först med att bygga Svanenmärkta flerbostäder och som partner i Hills Villastad för vi självklart den traditionen vidare även här. Du kommer alltså att bo i ett välutrustat hem med bra materialval och låg energiförbrukning.
  • Parkering: Det finns totalt 54 parkeringsplatser varav 6 elladdningsplatser. Samtliga lägenheter är garanterade att få hyra en plats. Utöver det finns 6 parkeringsplatser för uthyrning. Dessa platser ansöker man om och fördelas ut efter lägenhetsstorlek (kvm).
  • Cykelparkering: Cykelparkering sker i utomhusställ.
  • Förråd: Varje lägenhet har ett förråd som är placerat i entréplan av huset.
  • Källsortering: Källsortering sker i gemensam sorteringsplats i föreningens miljöhus.
  • Värme och ventilation: Bostäderna värms upp av en bergvärmeanläggning. I lägenheterna distribueras värmen som vattenburen värme till radiatorer. Ventilationen är av typ FTX, från och tilluftsventilation med återvinning. Med ett FTX-system tas värmeenergin tillvara i den förbrukade ventilationsluften istället för att gå direkt ut i det fria. Energi sparas samtidigt som inomhusklimatet blir bättre.
  • Telefoni och bredband: I månadsavgiften ingår Telia Triple Play – TV, bredband och IP-telefoni. Multimediauttag finns i vardagsrummet. En multimediacentral finns i varje lägenhet.
  • Driftskostnader lägenhet: Kostnader för kallvatten och uppvärmning av lägenheten ingår i månadsavgiften. Lägenheterna har individuell mätning av varmvatten och el – miljövänligt och smart! Utöver den redovisade månadsavgiften debiteras kostnaden för din varmvatten- och elförbrukning, retroaktivt kvartalsvis. I månadsavgiften ingår sophämtning.
  • Drift och skötsel: Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten (p-platser, miljöhus, planteringar, gångytor mm). Kostnaden för ovanstående är inkluderat i månadsavgiften.

BLÄDDRA I ELLER LADDA NER VÅR SÄLJBROSCHYREN (Se sid 14-17 för bostadsfakta)