Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Drömmen om ett modernt innerstadsliv

Drömmer du om att bo i stan med liv och rörelse omkring dig? Och ändå kunna ta en löprunda eller leka med barnen i det fria?

Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. Här finns helt enkelt mycket för alla, oavsett ålder och intresse. Norra stationsgatan som du skulle kunna kalla din hemmagata, förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans breda utbud av kultur och nöjen.

I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Det är gott om smarta, genomtänkta detaljer. Funktion och kvalitet har varit viktiga men framför allt att du ska trivas. Nästan alla lägenheter har balkong i sydväst mot nya gröna Hälsingeparken. Den är ett skönt extra rum under den varmare delen av året och ger rymd och luft i lägenheten resten av året.

Att kunna ta hissen ner i garaget är en bekväm lyx när man bor i stan. Men det kan du som boende i Haga Boulevard göra. Sedan kör du smidigt vidare via Norra länken, Essingeleden eller E4:an. Ska du till Arlanda går det snabbt, både med bil eller med Flygbussarna från Norra Stationsgatan.

Är det här du vill leva, är detta din dröm?
I så fall – välkommen till ditt nya moderna cityliv!

Haga Boulevard när du vill ha både puls och park

Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt!
Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. Med många förskolor och skolor i området har barnen alltid nära till kompisar. Och en skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar.

Du bor i förlängningen av Hälsingegatan intill den gröna, syrerika Norra Stationsparken. Den byggs på i etapper men sedan är träd, blommor och buskar liksom studsmattor och en skejtgrop på plats. Här tar både vuxna och barn sköna pauser och skapar nya bekantskaper. Vardagsträningen fixar du lätt på något av kvarterens fyra gym – kanske det med löparbana på taket!

Ofta ska middagen gå snabbt och inspirationen hittar du i det breda gastronomiska utbudet av mat- och take away-butiker. Självklart finns också apotek och all annan service i dina hemmakvarter. Restauranger, caféer och barer växer som svampar ur jorden. Ett av flera tips är baren på Nobis Hotels takterrass som har blivit mångas favorithäng. Att gå på upptäcktsfärd och hitta dina egna favoriter hör till det roliga med att bo i en ny stadsdel.

Det är lätt att komma hem, valmöjligheterna är många. Bussar och cykelvägar är det gott om. Från pendeltågsstationen Odenplan tar bara tre minuter med tåg till Stockholm City, uppgången ligger vid
Vanadisvägen. Tunnelbanans gröna linje passerar Odenplan och Sankt Eriksplan. Sedan kommer nya gula linjen mellan Torsplan och Arenastaden i Solna.

Balkonger i härligt sydvästläge

Du bor i det spännande mötet mellan den nya, moderna arkitekturen i dina kvarter och den gamla stenstadens historiska byggnader – omväxlande och som gjord att trivas i. Hagastaden som stadsdel har hämtat inspiration från andra storstäder i världen.En av förlagorna till Haga Boulevard är Michigan Avenue i Chicago. Det innebär bland annat att lägenheterna i Haga Boulevard har fler och större fönster än vad som är vanligt. Så när du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer de rejält tilltagna fönstren i kombination med den generösa takhöjden göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig.

Från hallen fortsätter du kanske direkt in i köket med din matkasse. Tillsammans utgör köket och vardagsrummet en öppen yta som är både välkomnande och social. Istället kanske du går och till vardagsrummet, ställer din take away på matbordet och slår upp balkongdörren mot Hälsingeparken. Just husen i ditt kvarter har luft och rymd omkring sig vilket gör balkongen till ett skönt extrarum.

Balkongen vetter mot sydväst och du ser gröna träd och människor i rörelse när du slår dig ner och spanarlite. Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Själv, med familjen eller tillsammans med vännerna.

Kvaliteten bor i detaljerna och valmöjligheterna

Magnus Öhman är projektutvecklare på Veidekke Eiendom och ansvarig för Haga Boulevard. Tillsammans med arkitekt Fredrik Castilla och inredningsarkitekt Fredrik Wallner har han lagt mycket arbete på att hitta en gestaltning med hållbara, funktionella och estetiska kvaliteter.

På fasaderna syns spännande mönster och former. Arkitekt Fredrik Castilla har arbetat med en utsmyckning som han kallar geometrisk ornamentik.
– Det finns en perfektion i geometrin som jag strävat efter även i planlösningarna.

Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som våra kunder ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta.

De större lägenheterna har fått ett lyxigare sovrum, ett master bedroom med badrum en suite och en walk-in-closet. För att ytterligare förstärka känslan av lyx finns heltäckningsmatta som tillval.
– Sovrummet ska vara som en vilsam oas efter en stressig dag, säger Magnus Öhman.

I inredningen har Fredrik Wallner på Code Concept velat ha en mogen känsla med internationell karaktär. Det vita har brutits i ”greige”, en varm grå-beige ton som plockas upp i all inredning för en monokrom känsla.
– Den lilla justeringen av det vita ger en helt annan upplevelse, mer ombonad och en känsla av helhet i hemmet. Det blir väldigt snyggt med de mörkt grå fönsterkarmarna som bryter av mot det ljusa, förklarar Fredrik Wallner.

Många personliga materialval i ditt nya hem

I Haga Boulevard finns allt från mindre lägenheter till härliga femrummare. Fönsterpartierna är stora och balkongdörrarna ger fint ljusinsläpp. De varmtonade ljusa väggarna går igen i garderober, skåpdörrar och köksbänk. Arkitektbyrån Fransroy och inredningsarkitekter på Code Concept har tagit fram en inredning med tåliga och naturtrogna material. Olika val och tillval hjälper dig att sätta din personliga prägel på hemmet. Du kan till exempel byta den ljusa trestavs-parketten mot ljust ekplankgolv, välja klinkers i hallen och textilmatta i vissa rum.

Köket ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet och har tre koncept från Marbodal i färgerna vit, ljust grå eller greige (grå-beige), du väljer efter egen smak. Induktionshällen och andra vitvaror är från Siemens. Istället för rostfritt kan du välja integrerad kyl och frys i ton med väggar och bänkskiva. Badrummen har ett elegant matt vitt kakel som bryter snyggt mot det stenliknande grå klinkergolvet. Tvättmaskin och torktumlare är också från Siemens.

Du har alltid ett eget källarförråd och för cykel och barnvagn finns separata förråd i anslutning till den luftiga entrén. Ska du fixa med cykeln eller pumpa vagnsdäcken finns det en mekarstation i garaget. Vi har lagt stor vikt vid att boendet ska passa dig med hänsyn till hållbarhet. Därför är ditt nya hem Svanenmärkt. Att flytta in i en ny lägenhet i ett energieffektivt och miljövänligt hus är både fantastiskt och klokt på sikt.

BLÄDDRA I ELLER LADDA NER VÅR SÄLJBROSCHYRTillbaka till

startsidan
Tillbaka till VIP-säljstartsidan