Dina behov – Dina anpassningar – Egna val

Vårt jobb är att skapa bostäder med plats för personlighet och som förenklar din vardag. Välkommen!

Genom vårt inredningskoncept ID vill vi ligga nära dig som kund, förstå dina behov och möta dem genom att göra attraktiva och funktionella bostäder. Vi vill skapa ett boende som är så mycket mer än vad det har varit, anpassat till dig.

Därför har vi utvecklat olika specialområden inom bostaden där man kan anpassa inredningen för att fungera för just dig. Vi kallar dessa anpassningar Egna val. Dessa val kostar extra och exakt vilka du kan välja beror på storlek samt utformningen av bostaden.

Vi har varit på mässor, bevakat branscher så som mode, bilindustrin, inredning och arkitektur. Vi har prata med vår tidigare köpare och testkört våra idéer i olika fokusgrupper. Utifrån det har vi utvecklat vad vi tror ni efterfrågar. Det kan till exempel handla om utökad förvaring, lösningar för tvätt och tork, bättre kapacitet för vitvaror, skärmväggar, hallmöbler och funktionella golv. Vi vill erbjuda anpassningar som ger dig möjlighet att skapa en bostad som fungerar från den dagen du flyttar in.

Att hitta lösningar som hjälper dig i ditt livspussel är utgångspunkten för inredningskonceptet ID:s Egna val.

Områden där vi har utvecklat lösningar är:

 • Förvaring: Inom förvaring har vi fokuserat på tre saker, möjligheten att lägga till ytterligare förvaring för den som till exempel behöver fler garderober, möjlighet att byta kulör på garderoberna för att förstärka det visuella intrycket. Men vi har också arbetat fram ett sortiment för inredning i garderoben med saker som skoställ, byxhängare, lådor eller trådbackar.
 • Olika golvmaterial: Vi vill kunna erbjuda olika typer av golvmaterial i våra bostäder förutom trägolv. Just nu arbetar vi med klinker, men också med flera andra spännande material.
 • Köket: För de som önskar kommer vi att erbjuda ett premiumsegment inom vitvaror.
 • Badrummet: I våra tvättstugor har vi ritat på flera färdiga lösningar för olika typer av uppställningar. Resultatet är en möbel för tvätt och tork. Du har möjlighet att välja mellan olika typer av förvaringslösningar och bostäderna har anpassade uppställningar utifrån dess förutsättningar.
 • Ny kulör- och tapetkollektion: Det går att förhöja intrycket av design och personlighet i din bostad genom att välja någon av de extra kulörer och tapeter som vi har tagit fram. Varje stil har en egen palett av sju kulörer samt sex tapeter. Allt går att matcha inom stilen och du hittar stor variation och möjligheter att hitta olika uttryck.

På ritbordet ligger det några andra spännande produkter som till exempel en hallmöbel, en mobil köksö, en skärmvägg samt produkter som består av återvunnet material.

Mer information om detta kommer vi presentera framöver. Välkommen tillbaka.

Våra tre stilar

 • Stil Korall

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Stil Kristall

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Stil Grafit

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer

Frågor och svar om inredningskonceptet ID

Korall, Kristall och Grafit
Här finns svaren