Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Slutsålt och snart ny säljstart i Hills Villastad

Hills Villastad i sydvästra Mölndal fortsätter att växa fram. Det andra området är slutsålt och snart är det dags för nästa säljstart.

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde som vi tar fram tillsammans med Hills Golf & Sports Club. Många bostäder är redan färdiga och inflyttade och nu närmar det sig säljstart för det tredje och sista området.

Ett enhetligt bostadskvarter med stor variation

Vi tror att områden blir mer levande när olika bostadstyper och bostadsstorlekar får samspela så att många olika människor kan hitta dit. Hills Villastad kommer att bestå av ca 450 bostäder när det är klar, och här finns små lägenheter och stora villor – och mycket däremellan. Även ägandeformerna varierar mellan bostadsrätter och äganderätter.

Område 2 består av 80 lägenheter, 36 rad- och parhus och 26 villor. Sist ut till försäljning var de stora villorna i Hills Villastad Villa Bok där nu alla är sålda. Område 3 kommer att ge området ytterligare 155 bostäder fördelade på lägenheter i flerbostadshus, rad- och parhus med bostadsrätt och villor med äganderätt. Först ut är rad- och parhusen i kvarteret Hills Villastad Skogskällan som släpps till försäljning i november. Lägenheterna och villorna har planerade säljstarter under 2022.

Samtidigt som bostadstyperna varierar stort får området en enhetlig känsla tack vare den sammanhållna arkitekturen.

Det unika läget och områdets gröna karaktär har varit starkt bidragande till att så många visat intresse för att bo i Hills. Många flyttar hit för att kunna njuta av naturen och samtidigt ha närhet till både Göteborg och Mölndal
Sabina Thelin, Försäljningschef Väst, Nordr

Läs mer och anmäl intresse

Är du intresserad av bostäderna i område 3? På Hills Villastads sida ser du alla aktuella projekt och kan klicka dig vidare för att anmäla intresse på det eller de projekt du är nyfiken på. När du har anmält intresse får du uppdateringar i din inkorg när det händer något nytt.

Gå direkt till rad- och parhusen i Hills Villastad Skogskällan
Gå direkt till lägenheterna i Hills Villastad Flora
Gå direkt till villorna med äganderätt

Parhus Hills Villastad Skogskällan (Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.)

Läs mer

 • Tillbaka till Bostadsnytt

  Läs fler nyheter om våra projekt, nya områden och annat som händer i Nordr-världen.

  Läs mer
 • Aktuella bostadsprojekt

  Här hittar du alla våra aktuella bostadsprojekt samlade på ett ställe.

  Läs mer
 • Artiklar och inspiration

  Här finns allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer