Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Slutsålt i Hovås Entré – snart släpps nästa etapp

Det är många som är nyfikna på den nya stadsdelen Nya Hovås söder om Göteborg. Nu är lägenheterna i Hovås Entré slutsålda och snart kommer vi att lansera vår nästa etapp i området.

Hovås Entré är en del av den nya spännande stadsdelen Nya Hovås. Närheten till havet och naturen tillsammans med ett brett utbud av lokal service har skapat en hög efterfrågan på bostäderna här. Nu är samtliga 82 lägenheter sålda och bostäderna har börjat byggas. Första inflyttningen är planerad till slutet av sommaren 2022.

Kvarteret består av tre hus som med olika färgskalor samspelar till en fin enhet. Designen är enkel och skapar en lugn känsla i området. Gatuplanet ger plats åt handplockade småbutiker och restauranger för ett levande och lokalt stadsliv. I utvecklingen av området har det funnit en tidig dialog med fokus på helhet och kvalitet för att skapa en levande blandstad.

Lägenheterna varierar i storlek och modell – från ettor på 35 kvadratmeter till fyror på 128. Här har fokus varit att skapa stilrena och effektiva lägenheter där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Lisa Adelsson, ansvarig säljare på Nordr, beskriver att den stora spridningen på lägenheternas storlek naturligt har bidragit till en bredd i vilka som har köpt bostad här. De flesta köpare är 20-40 år eller 65+ och bor idag antingen i närområdet eller i centrala Göteborg.

De tre husen är det första man möter när man kommer till Nya Hovås, och Hovås Entré blir helt enkelt entrén in i området. I nästa etapp kommer vi att fortsätta bygga upp den nya stadsdelen med fler bostäder i ett nytt kvarter. Välkommen in på sidan för Hovås Tak om du vill läsa mer och anmäla ditt intresse.

Mellan husen blir det en gård med plats för umgänge.

Läs mer

 • Tillbaka till Bostadsnytt

  Läs fler nyheter om våra projekt, nya områden och annat som händer i Nordr-världen.

  Läs mer
 • Aktuella bostadsprojekt

  Här hittar du alla våra aktuella bostadsprojekt samlade på ett ställe.

  Läs mer
 • Artiklar och inspiration

  Här finns allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer