Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Slutsålt i Atmosfären i Limhamns sjöstad

Intresset för Atmosfären i Limhamns sjöstad var stort redan från start, och nu är alla 90 lägenheter sålda. I februari nästa år är det dags för de första grannarna att flytta in.

I Limhamns sjöstad utanför Malmö är byggandet av det nya bostadskvarteret Atmosfären i full gång. Här byggs nu 90 lägenheter med varierande storlek – boytorna är mellan 23 och 133 kvadratmeter. Lägenheterna är fördelade på två huskroppar på 4–6 våningar som skapar en gemensam innergård i mitten.

Vi har utvecklat hela bostadskvarteret tillsammans med Wingårdhs Arkitekter. Ambitionen har från båda håll varit att skapa hem med en social atmosfär för härliga möten i vardagen. Det gör vi bland annat med hem som är uppdelade i zoner mellan det sociala och det privata. Alla lägenheter har en balkong eller uteplats med utgång från hemmets sociala delar. Det finns även två takvåningar med privata takterrasser. Under huset bygger vi ett garage och en bilpool där de boende kan få tillgång till bil utan att äga en.

Bilden visar hur Atmosfären två huskroppar kommer ta form i området.

Det stora intresset för Atmosfären beror troligtvis både på lägenheternas utformning och på det geografiska läget. Här bor man nära havet och med härlig natur i närområdet. Limhamns centrum ligger runt hörnet med kaféer, restauranger och butiker och man har samtidigt nära till stränder, golfbana och parker, beskriver Sabina Thelin, försäljningschef Sydväst på Nordr. Och centrala Malmö finns en kvart bort.

Läs mer om Atmosfären här

Läs mer

 • Tillbaka till Bostadsnytt

  Läs fler nyheter om våra projekt, nya områden och annat som händer i Nordr-världen.

  Läs mer
 • Aktuella bostadsprojekt

  Här hittar du alla våra aktuella bostadsprojekt samlade på ett ställe.

  Läs mer
 • Artiklar och inspiration

  Här finns allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer