Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nordr fyller ett år

I september 2021 är det ett år sedan Nordr grundades. Under vårt första år har vi bland annat börjat bygga över 1 400 nya bostäder i olika storlekar och modeller. Nu ser vi fram emot att fortsätta resan där vi bygger hem tillsammans med våra kunder!

Nordrs resa har startat på bästa möjliga sätt både i Sverige och Norge. Vi har fått vara med och planera helt nya områden, och vi har utvecklat befintliga kvarter och platser med nya bostadshus. Under året har vi bland annat börjat bygga 1 443 nya bostäder.

Vi har även många nya bostäder och områden på gång tack vare flera nya markaffärer som vi har gjort under året. Totalt har vi förvärvat ny mark som rymmer 1 700 byggrätter, av dem finns 1 240 i Sverige och 460 i Norge.

– Vi har fina projekt i bra lägen i de växande storstäderna där många människor vill bo, säger Nordrs koncernchef Baard Schumann.

Totalt har vi sålt 1 760 bostäder under vårt första år – 1 319 i Sverige och 441 i Norge. Det totala försäljningsvärdet för det är 9,3 miljarder, och vår andel av den summan är 8 miljarder.

Under det här året har vi lagt mycket fokus på att skapa gemensamma strukturer och synergier – både mellan Sverige och Norge och mellan ländernas olika regioner. Genom att arbeta strukturerat och hållbart i hela organisationen skapar vi bra förutsättningar för att kunna leverera det vi vill – riktigt bra bostäder som är så som våra kunder vill ha dem.

Läs mer

 • Tillbaka till Bostadsnytt

  Läs fler nyheter om våra projekt, nya områden och annat som händer i Nordr-världen.

  Läs mer
 • Aktuella bostadsprojekt

  Här hittar du alla våra aktuella bostadsprojekt samlade på ett ställe.

  Läs mer
 • Artiklar och inspiration

  Här finns allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer