Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Göteborgsprojektet Änggårdsblicken är slutsålt

Nu är alla 56 lägenheterna i Änggårdsblicken sålda. Kvarteret och lägenheterna har utformats för att nå en bred målgrupp och bland köparna finns en stor spridning.

Änggårdsblicken ligger i i Flatås, strax utanför Göteborg. Här rymmer det tio våningar höga huset totalt 56 lägenheter. Bland bostäderna finns en stor spridning i storlek och planlösning – från ettor på 32 kvadrat till stora fyror på 102. Den stora variationen har kunnat nå en bred målgrupp, och i projektet finns köpare mellan 20 och 70 år. Många av de som köpt kommer från Västra Frölunda och Göteborg, men det finns även köpare från andra områden.

Det höga huset ger fin utsikt mot Linnéstan, mot Änggårdsbergen och söderut. De allra flesta lägenheter här har en stor balkong eller uteplats som en egen utomhusmiljö. Lägenheterna är utformade för funktion och trivsel med smarta och effektiva lösningar i fokus. Läget ger tillgång till både cityliv och natur med Linnéstan tio minuter bort på cykel, och Slottsskogen och Änggårdsbergen nära intill. Smidig shopping vid Frölunda Torg finns också nära till hands.

Änggårdsblicken är vårt andra projekt i området och sedan tidigare finns Flatås Park som består av 140 lägenheter strax intill. Vårt arbete i Flatås har hållit på under en lång tid på nästan 15 år och nu ligger fokus på att färdigställa hela Änggårdsblicken till den planerade inflyttningen i oktober i år 2021.

Trevliga utblickar från tiovåningshusets balkonger.

Läs mer

 • Tillbaka till Bostadsnytt

  Läs fler nyheter om våra projekt, nya områden och annat som händer i Nordr-världen.

  Läs mer
 • Aktuella bostadsprojekt

  Här hittar du alla våra aktuella bostadsprojekt samlade på ett ställe.

  Läs mer
 • Artiklar och inspiration

  Här finns allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer