Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Fler lägenheter släpps i Pionjären

I början av november släpper vi fler lägenheter till försäljning i Pionjären i Veddestaden. Bland de 36 lägenheterna finns ettor till fyror i nya modeller.

Sedan säljstarten i våras har intresset för Veddestaden och våra bostäder i Pionjären varit fortsatt stort. Mer än hälften av de 86 lägenheter som släpptes till försäljningen då är sålda, och det är dags att fylla på med fler bostäder. De nya bostäderna släpps under första veckan i november.

Lär känna de nya lägenheterna

Är du nyfiken på hur de nya lägenheterna som släpps ser ut? Här kan du ta del av fyra exempel på planlösningar och bekanta dig med de olika modellerna. Bland lägenheterna finns exempelvis yteffektiva ettor och tvåor, och tvåor och treor med härlig parkutsikt från balkongen.

Pionjärens sida kan du läsa mer om hela projektet, se lägenheterna som redan finns till salu och anmäla ditt intresse.

Det finns ett stort behov av moderna, anpassade och välutrustade bostäder i Järfälla. Vi gläds åt att vara tidigt ute och ser att många i kringliggande kommuner attraheras både av våra bostäder och av Järfälla kommuns ambitiösa vision för området.
Åsa Lagerlöf, säljchef i region Stor-Stockholm
36 nya lägenheter i Pionjären
Lägenheter med utsikt mot parken

Läs mer

 • Tillbaka till Bostadsnytt

  Läs fler nyheter om våra projekt, nya områden och annat som händer i Nordr-världen.

  Läs mer
 • Aktuella bostadsprojekt

  Här hittar du alla våra aktuella bostadsprojekt samlade på ett ställe.

  Läs mer
 • Artiklar och inspiration

  Här finns allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer