Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Välkommen till Bostadsnytt!

Välkommen till vår egen nyhetskanal. Här hittar du uppdateringar från våra bostadsprojekt, nyheter om planerade områden och annat som händer i Nordr-världen.

Artiklar

 • Första spadtaget för Veddestaden

  Efter många år av planering börjar den fysiska utvecklingen av nya Veddestaden nu på allvar.

  Läs mer
 • Nu startar försäljningen i Parkhusen

  Invid Nya Opaltorget strax utanför Göteborg kommer Parkhusen att växa fram. Ett helt nytt kvarter på två hus med totalt 119 lägenheter.

  Läs mer
 • Fler lägenheter släpps i Pionjären

  I början av november släpper vi fler lägenheter till försäljning i Pionjären i Veddestaden. Bland de 36 lägenheterna finns ettor till fyror i nya modeller.

  Läs mer
 • Slutsålt och snart ny säljstart i Hills Villastad

  Hills Villastad i sydvästra Mölndal fortsätter att växa fram. Det andra området är slutsålt och snart är det dags för nästa säljstart.

  Läs mer
 • Ett unikt projekt med en stadsdel i omvandling

  De kommande åren kommer Opaltorget i södra Göteborg att genomgå en stor förändring. Här kan du läsa mer om satsningen och vad kommunens projektledare säger om Opaltorgets framtid.

  Läs mer
 • Nya bostäder i Borstahusen utanför Landskrona

  Nu planerar vi för ett nytt kvarter i Borstahusen utanför skånska Landskrona. Här kommer vi att bygga både lägenheter och radhus i ett växande område granne med havet.

  Läs mer
 • Nordr fyller ett år

  I september 2021 är det ett år sedan Nordr grundades. Under vårt första år har vi bland annat börjat bygga över 1 400 nya bostäder i olika storlekar och modeller. Nu ser vi fram emot att fortsätta resan där vi bygger hem tillsammans med våra kunder!

  Läs mer
 • Undantaget för amorteringar upphör 1 september

  Nu upphör det tillfälliga undantaget och många bostadsägare planerar att genomföra en ny värdering av sin bostad under hösten för att se om de kan sänka sina amorteringar, eller slippa helt.

  Läs mer
 • Göteborgsprojektet Änggårdsblicken är slutsålt

  Nu är alla lägenheter i Änggårdsblicken sålda. Kvarteret och lägenheterna har utformats för att nå en bred målgrupp och bland köparna finns en stor spridning.

  Läs mer
 • Nytt område i centrala Lund

  Vi fortsätter att utveckla nya områden runt om i landet, och näst på tur är ett i centrala Lund. I den nya stadsdelen Västerbro ska ett tidigare industriområde bli till en levande blandstad.

  Läs mer
 • Första spadtaget för Hills Villastad Villa Bok

  Nu har spaden satts i marken för de sex nya villorna i Hills Villastad i Mölndal och bygget är i full gång.

  Läs mer
 • Ett helt nytt område i skånska Vellinge

  Vellinge Parkby är namnet på ett helt nytt område i Vellinge kommun i Skåne. Här planerar vi att skapa en lugn småstadsoas med bostäder i olika storlekar och modeller.

  Läs mer
 • Säljstart för Alléhusen i Höganäs

  Vi fortsätter att skapa nya bostäder i Höganäs kommun. Nu startar vi försäljningen av det som blir vårt tredje pågående projekt i området – 48 nya lägenheter i Alléhusen.

  Läs mer
 • Pionjären är först ut i nya Veddestaden

  Ibland är vi med och bryter helt ny mark för att skapa en stadsdel från grunden, och så är fallet i nya Veddestaden. Först ut är bostäderna i Pionjären som nu släpps till försäljning.

  Läs mer
 • Slutsålt i Malmöprojektet Neptuni Brygga

  Neptuni Brygga väckte stort intresse redan från start med unika lägenheter på ett helt nytt läge i Malmö. Nu är samtliga bostäder sålda och bygget är i full gång.

  Läs mer
 • Slutsålt i Hovås Entré – snart släpps nästa etapp

  Det är många som är nyfikna på den nya stadsdelen Nya Hovås söder om Göteborg. Nu är lägenheterna i Hovås Entré slutsålda och snart kommer vi att lansera vår nästa etapp i området.

  Läs mer
 • Byggstart för Grönalunds Trio i Lund

  Det finns bara ett fåtal lägenheter kvar till salu i Grönalunds Trio, och nu är det dags för byggstart för de tre husen på Väster i Lund.

  Läs mer
 • Slutsålt i Atmosfären i Limhamns sjöstad

  Intresset för Atmosfären i Limhamns sjöstad var stort redan från start, och nu är alla 90 lägenheter sålda. I februari nästa år är det dags för de första grannarna att flytta in.

  Läs mer
 • Säljstart för Skiffertornet i Uppsala

  Nu finns lägenheterna i det helt nya kvarteret Skiffertornet ute till försäljning. Här bygger vi 80 lägenheter fördelade på tre hus, där det högsta på tolv våningar kommer bli ett nytt landmärke i Uppsala.

  Läs mer
 • Stort intresse för de unika villorna i Hills Villastad i Mölndal

  Hills Villastad fortsätter att växa fram strax utanför Mölndal och intresset för det nya området är stort. Näst på tur är sex unika villor på 206 kvadrat i Hills Villastad Villa Bok.

  Läs mer
 • Invigning av Sveakvarteren på Östermalm

  Sveakvarteren på Östermalm är äntligen klara – 15 år efter att projektet drog igång. Tisdag den 27 april hade vi en officiell invigning för att fira att det stora arbetet har gått i mål.

  Läs mer