Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Varför välja ett hem från Nordr?

Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.
  • Du får mer tid över – I ett välplanerat, nytt boende med alla nödvändiga funktioner – och inget renoveringsbehov – får du mer tid över till annat.
  • Du bor miljövänligt – I ett hållbart, klimatsmart hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader. Läs om vår Svanenmärkning.
  • Du köper till fast pris – Du slipper budgivning. Läs om hur ett köp av bostadsrätt går till.
  • Du bor säkert – I en modern och funktionell bostad, med noga genomtänkta lösningar som ger dig ett säkert boende.
  • Du gör en trygg affär – Med branschens mest genomtänkta försäkringar och garantier. Läs om Nordrs Tryggt köp.
  • Du påverkar utformningen – Du kan själv till viss del påverka material och färger för att förverkliga just din bostadsdröm. Vår inredare finns tillgänglig för tips och råd.
  • Du köper av en etablerad aktör - Nordr ingår i Nordr Group - stabila ägare med lång erfarenhet av bostadsbyggande som kommer finnas med dig under hela resan. Vill du läsa mer om Nordr kan du göra det under Om oss.
Vår kundansvarige var förträfflig, otrolig servicenivå
Brf Korallen, Limhamn

Du är viktig för oss

Den yttersta målsättningen med vår verksamhet är att förverkliga bostadsdrömmar och skapa goda boendemiljöer där människor vill leva. Idag och i framtiden. För att lyckas med denna vision tar vi lärdom från alla projekt vi genomför genom att mäta kundnöjdheten. Våra kunders respons tar vi med oss internt som underlag för att finslipa på vår leverans. Om och om igen. För riktigt nöjda kunder är det viktigaste för oss! Här hittar du våra aktuella och kommande projekt.

För att lyckas uppnå våra kunders önskemål gäller det samtidigt att vi har engagerade medarbetare. Medarbetare som är professionella, stolta över sin arbetsplats och brinner för att skapa nöjda kunder. Som ett led i detta arbete mäter vi även medarbetarnöjdhet. Mer om Nordr som arbetsplats.

En mycket kunnig och serviceinriktad platschef samt skickliga hantverkare!
Brf Östberget i Uddevalla

Svanenmärkta hem

I dag står byggbranschen för omkring 16 % av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

Läs om våra Svanenmärkta hem

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.

Läs mer om hur ett bostadsköp går till