Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nordr garanterar

För att du ska känna dig trygg vid såväl köpet som en lång tid framöver ingår flera värdefulla garantier, som skyddar och underlättar för dig som köpare. Här kan du läsa vilka garantier det är och vad de innebär.

Förskottsgaranti

Detta är en bankgaranti som försäkrar dig om att du får tillbaka ditt inbetalda förskott om projektet mot förmodan inte blir av.

Rätt till frånträdande av förhandsavtal

Förhandsavtalet är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Du har rätt att frånträda förhandsavtalet om bostaden inte upplåts med bostadsrätt senast vid tillträde, eller om de insatser och avgifter som ska betalas för bostadsrätten är väsentligt högre än vad som angivits i kostnadskalkylen och förhandsavtalet.

Fullgörandeförbindelse

Vårt moderbolag, Nordr AS, går i god för att vi på Nordr fullgör våra byggprojekt. Det vill säga att vi fullgör totalentreprenaden mot bostadsrättsföreningen.

Entreprenadgaranti

Bostadsrättsföreningen har en femårig entreprenadgaranti, räknad från godkänd slutbesiktning med en efterföljande femårig ansvarsperiod för dolda fel. Alla vitvarorna i bostaden har dessutom minst två års garanti.

Garantier för osålda bostadsrätter

Om det skulle finnas några bostäder som är osålda när du och dina grannar flyttar in, täcker Nordr månadsavgifterna för de osålda bostadsrätterna. Vi tar också ansvar för försäljningen av dessa. Osålda bostadsrätter förvärvas av Nordr senast sex månader efter färdigställande.

Utöver Nordrs garantier finns vårt omfattande Trygghetspaket.
Vill du veta mer kring Tryggt Köp och dess försäkringar? Läs mer här.

Alla vitvarorna i bostaden har dessutom minst två års garanti.

Mer att läsa

 • Trygg BRF

  Ett bostadsköp är en av de största affärerna du gör i livet. Därför vill vi att du kan göra ditt köp i lugn och ro och under trygga former. Som stöd för dig har vi, tillsammans med ett flertal andra stora bostadsaktörer, tagit fram kvalitetsmärkningen Trygg BRF.

  Läs mer
 • Tryggt Köp

  När du köper en nyproducerad bostad av Nordr ingår ett helt trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

  Läs mer
 • Vanliga frågor och svar

  Läs mer

Har du frågor? Besök vårt kundforum

Välkommen!
Här finns svaren