Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Bli VIP-kund

Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intresserad kostar inget hos oss.

Om försäljning pågår i projektet blir du kontaktad av vår mäklare efter att du anmält intresse. Är det ett kommande projekt blir du per automatik VIP-kund i samband med din intresseanmälan. Som VIP-kund får du löpande information om projektet och blir du inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten – och får därmed chansen att köpa en bostad redan innan vi går ut till allmän försäljning. Det är först i samband med VIP-säljstarten vi presenterar priser, planlösningar och annat säljmaterial för projektet.

Hur går VIP-säljstarten till

Information om hur förhandsförsäljningen går till får du tillsammans med övrigt säljmaterial på VIP-säljstarten får du löpande via nyhetsbrev på det projekt du anmält intresse för. Flera veckor innan får du reda på när försäljningen startar och ofta får du detaljerad information minst en vecka innan.
Här kan du läsa mer om vårt ställningstagande kring spekulationsköp (pdf)

Tryggt Köp

När du köper en nyproducerad bostad av Nordr ingår alltid ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs mer om Tryggt Köp

Varför välja ett hem från Nordr

Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

Sju skäl att välja Nordr

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.

Läs mer om hur ett bostadsköp går till