Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Trender inom inredning 2021

Vi frågade Liselott Lövström, design- och produktchef på Nordr, vad hon ser för inredningstrender för 2021.

Vilka kulörer är det som gäller 2021?

– När det kommer till färg understryker Liselott att det är mycket färg som gäller nu. Det har successivt kommit in mer och mer färg i våra hem de senaste åren, och nu ser vi väldigt få vita väggar exempelvis. En färgskala som dyker upp mycket är pasteller i ljusa sotade kulörer. Sedan är även de lite mörkare jordnära färger med inspiration från loungemiljöer något som kommer mer och mer.

Vilka trender finns för möbler 2021?

– En stark trend inom möbler just nu är mjuka och runda former. I kontrast till det trendar även enkla möbler med mycket finess, helst i naturmaterial som trä och metall.

Inredningstrender 2021

 • Mycket färg på väggar och möbler.
 • Mörkare jordnära färger.
 • Möbler med runda former.
 • Naturmaterial som trä och metall.

Mer om nyproduktion

 • Tryggt Köp

  När du köper en nyproducerad bostad av Nordr ingår ett helt trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

  Läs mer
 • Så går ett köp av bostadsrätt till

  Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Och att köpa en nyproducerad bostad är dessutom lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du äntligen får flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.

  Läs mer
 • Livets största affär - så slipper du fjärilar i magen

  Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper din bostad av oss. Här kommer några exempel på trygghetslösningar vi erbjuder.

  Läs mer