Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredningsstilar med inspiration från nordisk natur

Lär känna vårt nya inredningskoncept med de tre stilarna Äng, Fjäll och Fjord. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och stilarna är framtagna med både trend och långsiktighet i fokus.

För ett hem i harmoni

När du köper ett nytt hem är det mycket som ska falla på plats. Inredningen är en av de sakerna. Vi på Nordr vet hur viktigt det är med en genomtänkt och harmonisk bas för den personliga inredningen, och därför får du alltid tre genomarbetade inredningsstilar att välja bland när du köper ett nytt hem av oss.

Du flyttar helt enkelt in i ett hem som är harmoniserat redan från start. Hemmet får en genomtänkt röd tråd genom alla rum som du sedan enkelt bygger på med dina egna möbler och inredning. Alla stilar är kostnadsfria och ingår i köpet av ett nytt hem.

Det här är Äng, Fjäll och Fjord

För de tre stilarna Äng, Fjäll och Fjord har den nordiska miljön stått för inspirationen. Äng är en stil med lekfull känsla skapad av olika varma och glada färger, Fjord ger en sober och lyxig bas med en dov och mustig färgskala och Fjäll skapar en stram och elegant bas med ljusa och svala toner.

Mer om stilarna på bostadsprojektens sidor

På projektens sidor kan du läsa mer och se vilka kulörer och material som hör till varje stil. Nu finns stilarna Äng, Fjäll och Fjord för följande projekt:

Allehusen i Höganäs

Ciceron i Göteborg

Pionjären i Stockholm

Parkhusen i Göteborg

Hills Villastad Skogskällan

Salabacke Entré i Uppsala

Våra hem utvecklas kontinuerligt och så gör även våra stilkoncept. Idag har vi två parallella koncept som används i olika bostadsprojekt. Du ser vilken inredning och vilka stilar som gäller på respektive projektsida. Här ser du alla våra bostäder till salu.

Fredrik Wallner, designstrateg på Nordr, har varit med och tagit fram de tre inredningsstilarna Äng, Fjäll och Fjord. Här kan du läsa vad han säger om arbetet bakom inredningsstilarna.

Läs mer

 • Arbetet bakom inredningsstilarna

  Hur gör man för att ta fram stilar som ska vara personliga och samtidigt passa många olika människor? Läs vad designstrategen Fredrik Wallner säger här!

  Läs mer
 • Tapeter i våra inredningsstilar

  Våra noga designade inredningsstilar ger en genomtänkt och sammanhållen bas till hela hemmets inredning – och i stilarna finns även tapeter att välja på.

  Läs mer
 • Hur vi inreder med tapeter 2021

  Fler och fler väljer bort vitmålade väggar och satsar istället på tapet. Men hur ser tapettrenderna ut egentligen och vad finns det för strömningar just nu?

  Läs mer