Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Få mer plats – hyr ett förråd

Har du inte hittat din drömbostad ännu? Börjar det bli trångt hemma? Innan du hittar din nya bostad kan det ibland vara läge att hyra ett extra förråd. Vi jämför olika företag och förklarar vad som är bra att tänka på.

Hitta ett förråd som passar dig

Det finns flera företag som erbjuder förrådsuthyrning runt om i landet med förråd i olika storlekar och prisklasser. Vissa har rabatter för exempelvis pensionärer eller studenter, och många företag har olika kampanjer som exempelvis en första månad gratis. Ifall det är bindningstid eller inte, och hur lång den i så fall är kan variera. Ofta har förråd insynsskydd, kameraövervakning, passerkontroll, larm och värmeventilation. Vi har jämfört priset på ett cirka 6 m² stort förråd mellan 7 olika företag.

Några exempel (pris från april 2021)

Bra att tänka på

 • Jämför priser och kampanjer mellan några olika företag innan du bestämmer dig.
 • Kontrollera öppettiderna – kommer du åt ditt förråd dygnet runt eller bara på specifika tider?
 • Kontrollera vad som ingår i din hyra. Extra viktigt att kolla upp hur det funkar med försäkringar. Det kan påverka priset mycket.
 • Anpassa typen av förråd efter dina behov – om du inte vet hur länge du ska förvara dina saker kan det till exempel vara bra att hyra ett förråd utan bindningstid.
 • Välj läge efter behov, om du förvarar saker som du använder ofta kan det vara bekvämt att ha nära till förrådet.

Är det inte ett förråd du behöver utan ett större hem? Här hittar du våra bostäder till salu.

Fler artiklar

 • Artiklar och inspiration

  Välkommen till vår sida med artiklar och inspiration. Här kan du hitta allt ifrån matnyttig info om bostadsköp till inredningsinspiration och hållbara tips.

  Läs mer
 • Så värderar du din bostad

  Mäklare brukar hävda att det är ”läget, läget, läget” som har störst påverkan på en bostads värde. Men hur är det egentligen, finns det andra faktorer som spelar in?

  Läs mer
 • Varför sopsortering spelar roll

  Ibland orkar vi inte sopsortera. Det är krångligt, lite äckligt och får inte plats under diskbänken. Men kom ihåg, det är viktigt att sopsortera. Här kommer ett par tips för att komma igång.

  Läs mer